Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Nordsjö COTY 17 Denim Drift - fixaodona.se

Förra veckan vid den här tiden satt jag på ett tåg på väg upp till Stockholm, precis som jag gör just nu. Då var det Nordsjös lansering av Colour of the Year och trendspaning tillsammans med Elle och Elle Decoration som stod på schemat. Idag är det en workshop kring kulör- och materialval för en statlig aktör och deras nya designprofil som är dagens uppdrag. Så spännande! Bästa, härligaste typen av uppdrag.

 

Kanske har du redan läst att den gråblå kulören Denim Drift utsågs till årets kulör 2017. Att en blå kulör utsågs till årets kulör känns delvis förvånande eftersom vi sett mycket av de blåa tonerna de senaste året. Men å andra sidan var det här en oerhört vacker och användbar blå kulör som passar in i många stilar. Så sett ur ett användarvänligt och kommersiellt perspektiv så tror jag att Denim Drift kommer att falla många i smaken och hamna på betydligt fler väggar och inredningsdetaljer än någon annan Colour of the Year gjort tidigare (2016 – Ochre Gold 2015 – Copper Orange).

 

Att jag sedan har nästan exakt den här kulören på väggarna i vår hall sedan förra sommaren känns ju bara som en bonus. ;) En superdupersnygg blå kulör som trivs i många sammanhang. Kan definitivt rekommenderas om du är sugen på en blå kulör som inte tar över rummet, som bara “är”.

 

Är Denim Drift nåt för dig? Vilken kulör eller kulörer skulle du kombinera den blåa med?

 

Nordsjö COTY 17 Denim Drift - fixaodona.se

Nordsjö COTY 17 Denim Drift - fixaodona.se

Nordsjö COTY 17 Denim Drift - fixaodona.se

Pressbilder Nordsjö | Akzo Nobel

Total
68
Shares
2 comments
  1. Jag målade upp Denim Drift på jobbet förra veckan, den blev väldigt fin. Men blev faktiskt lite förvånad att det blev årets kulör, trodde det skulle bli någon mörkare. Men fin är den i alla fall.
    Kram Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.