Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

 

Tidningsomslag som inspirerar - fixaodona.se

Genast när jag såg omslaget på senaste Rum Hemma fladdra förbi i Instagram-flödet kände jag “det här gillar jag”. Både stilen och färgskalan. Så det blev det ett inköp av tidningen och nu har jag plockat ut tre kulörer som jag kanske skulle kunna tänka mig att måla med här hemma i höst. Jag har två gamla Bestå-skåp som behöver en uppfräschning och en vägg som jag vill byta kulör på. Kanske blir det någon av dessa tre alternativ? Frågan är, ska jag satsa på blå som drar åt grönt, grön som drar åt blått eller grön som drar åt gult?

 

Gröna favoriter - fixaodona.se

 

Omslag Rum Hemma nr 09/16 | Foto Jonas Gustavsson | Styling Linda Åhman

Total
8
Shares
2 comments
  1. Kan fullt och fast hålla med, bara att låta tidningen ligga framme på vardagsrumsbordet kan lyfta hela rummet och sprida inspiration! Då kliar det i pysselfingrarna :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.