Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

metromode_01

 

I fredags morse öppnade jag upp min Instagram nån gång tidig förmiddag och möttes av ett stort antal nya följare, som därefter fortsatt öka i ett betydligt högre tempo än vanligt. Efter lite detektivarbete fick jag klart för mig att Petra Tungården tipsat om mig i fredagens Metro. Tyvärr har jag ju inte tillgång till Metro, så jag har ju inte kunnat läsa det själv. Men ikväll hittade jag i alla fall en digital version under rubriken – Bli inspirerad – 5 svenska influensers du bara måste följa. Måste säga att jag känner mig väldigt glad och tacksam över att få bli uppmärksammad såhär, och i så fint sällskap dessutom. Det gav mig onekligen en dos ny energi! Tack och varmt välkommen hit alla nya såväl “gamla” bekantskaper. Jag hoppas ni kikar in snart igen!

Metro Mode: Svenska Influensers du bara måste följa

Skärmdumpar från Metro Mode

 

Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.