Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!
ad.balans 2. Lyssna

Just nu upplever jag att vi har två parallella och tydliga trender när det gäller kulörer och färgsättning. En dämpad och nedtonad stil/trend och en stil som är mer färgstark med fokus på brända toner. Alcro har denna höst presenterat en ny färgkarta ad.balans där de naturliga, lågmälda kulörerna står i fokus. 12 hållbara kulörer som skapar en avkopplande och harmonisk känsla i rummet och som hämtat sin inspiration från naturen och det naturliga.

ad.balans 7. Tindra
ad.balans 8. Vattenblänk
ad.balans 4. Lammöra


Foto: Klas Sjöberg, 
Styling: Camilla Krishnaswamy för Alcro

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.