Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Vare sig vi anammat en japansk folkrörelse eller bara råkar vara gifta med en “crazy cat lady”-barometer så är vi rörande överens om att det kommer något gott ur att bereda plats för det nya! Därför inleder vi 2019 med att vädra ämnet rensa & organisera. Hur gör vi och varför? Här kommer “KonInpodden-metoden” – varsågoda!

Kom In-podden med Sara & Hildur

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.