Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Imorgon bär det av till Stockholm och en snabb tur på Formex. Tänk, det är snart två år sedan som jag och Desirée på Sköna Hem livesände direkt från Formex med anledning av att mina webbkurser lanserades hos dom. Färgsättning och trender var givetvis ämnet. Extra roligt att titta tillbaka två år och se vad jag förutspådde skulle ske och vad som faktiskt har hänt de senaste åren.

Vad tror du vi får se mer av när det gäller kulörer, former, material de kommande åren? Och om vi omformulerar frågan… vad vill du allra helst se?

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.