Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Idag är det på dagen ett år sedan vårt hus restes. Då var det snö ute. Idag är det barmark, milt i luften men rejält blåsigt. När jag tittar i backspegeln blir det väldigt tydligt att väldigt mycket hinner hända på ett år. Tittar jag däremot framåt ett år så har jag betydligt svårare att inse hur mycket jag faktiskt skulle kunna genomföra på 365 dagar. Men, det här blev en påminnelse om att väldigt mycket är möjligt. Bara man bestämmer sig. Bara man orkar lägga ner den tid och energi som krävs för att nå sitt mål.

Idag har jag känt mig extra tacksam. Över att vi haft möjligheten att bygga ett nytt hus. Ett hus anpassat efter våra behov. Ett hus som vi trivs så bra i. Och att jag och Henrik skapat detta tillsammans! Varje dag är detta hus en påminnelse om vad vi kan göra tillsammans. Bara vi bestämmer oss. En skön känsla!

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.