Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Rensa och organisera garderoben enligt KonMari-metoden. I veckans YouTube-klipp visar jag hur jag rensar, organiserar och viker mina kläder. 

Här hittar du min kanal ->

Detta är andra gången jag rensar min garderob enligt metoden och nu känner jag mig klar. Det krävdes 8-10 månader och en hel del funderande och ytterligare en genomgång innan jag landade i det som känns 100% bra i magen.

Rensa och organisera garderoben inför en Kapselgarderob

I höst tänkte jag prova på att göra en kapselgarderob för allra första gången och därför ville jag gärna se över min garderob ordentligt inför detta. Just nu ägnar jag mig åt att läsa på en del, så att jag har koll på hur jag skall lägga upp det.

Något annat jag vill lära mig mycket mer om är textila material.Vilka material som är hållbara ur miljösynpunkt, att konsumera smartare och välja rätt material utifrån plaggets funktion. Denna resa är precis påbörjad. Nu kan det bara bli bättre. Det är i alla fall fantastiskt roligt att lära sig massa nytt. Jag ÄLSKAR att lära mig nya saker!

Material i kläder – vad är miljövänligast

Hos SlowFashion kan man lära sig massor om hållbart och smart mode. En riktig guldgruva i mitt tycke.

Mina tidigare inlägg om KonMari-metoden

Total
3
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.