Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Nu känns det verkligen som om hösten är här. Det blir mörkt allt tidigare på dagen och temperaturerna sjunker. De allra flesta tillbringar mer tid inomhus. Men långtifrån alla som längtar efter den här tiden på året. Då får man ta till alla medel för att göra hösten mer trivsam.

Tricket är att tänka färg, textur och ljus. I dagens YouTube-klipp delar jag med mig av mina tips för att skapa mer höstmys där hemma och få vårt hem att kännas både varmare, mysigare och mer ombonat.

Hur gör du för att skapa höstmys där hemma? Berätta gärna!

Total
0
Shares
1 comment
  1. Håller på välja nyans att måla med i nytt hus. Valt golv i lime oak light beige. Är ljust men med gula och en del röda pigment i. Men det ser ljust ut. Ska ha vita köksskåp voxtorp dvs kritvita. ( Lika m foder dörrar.) Det svåra som gör jag inte får ihop allt är att jag vill ha en ljust grå betongmönstrad bänkskiva Ekbacken fr IKEA och vad väljer jag då för nyans grå på väggarna? Ska ha vitt kakel över diskbänken. Köket är av mindre modell som behöver det vita. Men fönster vägg o vägg bakom bord ska målas. Sen håll och vardagsrum behöver hänga ihop så nyanser blir i samma ton men tex ljusare! Bänkskiva är ncs 2500-n. Är orolig golvet ska se gulare ut om jag väljer en N nyans!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.