Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!
Så inreder du med grått och beige - (några av) mina bästa tips - fixaodona.se
Kalla gråa toner som vi sett så mycket av de senaste åren.

Vi har under en lång tid sett mycket av de kalla, gråa tonerna i inredningen. Men, nu börjar det bli ändring på den saken. Allt fler känner sig sugna på en varmare färgskala med mer beige och bruna toner.

När en ny färgskala är på ingång märker jag det direkt – för då dyker det nämligen upp en massa frågor i min mailbox, på Instagram, YouTube eller här på bloggen. 

Så inreder du med grått och beige - (några av) mina bästa tips - fixaodona.se
Att addera till brunt och beige till de gråa tonerna skapar en varmare känsla.

Frågeställningen jag får allra oftast just nu är hur man ska tänka om man är sugen på att plocka in mer av de beige och bruna tonerna men redan har mycket av den gråa färgskalan hemma.

Grått och beige – vanligaste frågorna

  • Passar grått och beige ihop?
  • Vad är viktigt att tänka på ifall man skall kombinera grått och beige?
  • Vilka accentfärger passar med grått och beige?

De här frågorna besvarar jag i mitt senaste YouTube-klipp!
Hoppas tipsen kommer till användning! Gillar du klippet så får du väldigt gärna tumma upp det. Och är det något annat på temat inredning och färgsättning du vill att jag skall ta upp på kanalen framöver så får du gärna skriva en kommentar i anslutning till klippet, eller här på bloggen.

Total
0
Shares
1 comment
  1. Hej!

    Vill gärna ha dina nyhetsbrev och vill gärna få tips om hur man får till en bra greige :-)

    Tack!

    Hälsningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.