Välkommen!
Inredning är så mycket mer än prylar. Jag vill hjälpa dig att skapa ditt alldeles egna drömhem - ett hem som får dig att må bra! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare, färgsättare och föreläsare. Jag gillar sånt som gör vardagen enklare och roligare.

Get shit done - gör det bara - fixaodona.se

Vad roligt att du hittade hit! Välkommen!

Bakom fixaodona.se hittar du mig, Hildur Blad. En 38-åring boende i Tibro  tillsammans med min man och två söner på 13 och 17 år. Sedan hösten 2018 bor vi i vårt nybyggda hus – där snickarmaken gjort det mesta invändigt och jag ritat, planerat och projektlett hela byggprocessen.

Jag startade bloggen 2006 då jag var hemma och var föräldraledig med mitt andra barn. Jag har alltid gillat att skriva och fotografera och tänkte att det här med blogg kanske skulle kunna vara något för mig. En novemberdag 2006 tog jag mina första stapplande steg som inredningsbloggare.

Under åren har fixa&dona hunnit utses till Sveriges härligaste inredningsblogg hos kanal5. Några år senare blev jag headhuntad som en av två inredningsbloggare till Aftonbladets inredningssatsning My Home. Och tillsammans med Sköna Hem har jag lanserat webbkurser om inredning och färgsättning i synnerhet.

Nu har dock fixa&dona gått igenom en förändring – från en renodlad inredningsblogg till att också innehålla mer om organiserande och personlig utveckling. Med min blogg vill jag ge dig kunskap, inspiration och verktyg som hjälper dig att skapa ett hem och tillvaro att trivas i!

Återigen – välkommen hit!

1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.