fixa&dona | Äntligen kväll
84
single,single-post,postid-84,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Äntligen kväll

102134-119
Idag har varit en sån där "ta mig härifrån"-dag. Kan inte sätta fingret på varför, men såna dagar måste väl få existera dom också. Men egentligen har det varit en rätt trevlig dag om jag tänker efter. I förmiddags var jag och äldsta sonen ute och byggde en stooor snögrotta. Det blev riktigt bra. Det tog ca 2,5 timma innan vi kände oss nöjda med snöbygget. Det tog väl på både hans och mina krafter. :-) Eftermiddagen resulterade därför i en trött och gnällig storebror. Trots denna trötthet skulle han ut och leka med grannen nån timme framåt kvällen. Men kvart över sex, femton minuter efter att grannen gått hem somnade han i soffan framför Bollibompa. Och lilleman somnade strax därefter. Äntligen lite egentid!!! Så nu sitter jag här vid köksbordet och dricker en nygjord latte och knaprar några bitar mörk choklad. Doftljuset från Yankee Candle och ytterligare några ljus är tända, tulpanerna jag fick av en vän häromdagen har börjat slå ut och glädjen över den bärbara datorn jag fick av kära far och mor för några dagar sedan har ännu inte lagt sig. Tack pappa och mamma för datorn!!! Ni ska veta att jag uppskattar det superdupermycket!!! Kram på er! :-D Om en liten stund ska jag på promenad med min bästa vän, sen är det dags för Grey´s Anatomy. En perfekt kväll på en något mindre perfekt dag.

Foto: Privat

20 Kommentarer
 • Anna
  Posted at 20:38h, 28 februari Svara

  Ser verkligen inte dumt ut med latte framför datorn. Mums!

 • Lilla My
  Posted at 20:51h, 28 februari Svara

  Härligt med egen tid och vilken underbar gåva av dina föräldrar! Njut av kvällen.Ha det bra

 • Annelie
  Posted at 20:52h, 28 februari Svara

  Åh, kaffe, choklad och tulpaner. Kan det va bättre? Det är skönt med bärbar dator… Då kan man sitta i soffan och slappa och blogga samtidigt, toppen!!

 • EVA
  Posted at 21:51h, 28 februari Svara

  Snögrottor, tulpaner, doftljus, latté och choklad…snacka om livskvalité !!!

  KRAM Eva

 • Kix
  Posted at 21:57h, 28 februari Svara

  Åh vilka snälla föräldrar – en toppengåva. Fina bilder!
  Nu är det dags för Grey´s! :-)

 • Lisa
  Posted at 21:59h, 28 februari Svara

  får man inte kika på snögrottan???

 • Cina
  Posted at 22:17h, 28 februari Svara

  Wow- vilken fin present du fått :-)! Det låter skönt med en kvällspromenad…Det får bli en morgonpromenad för mig imorgon för nu ska jag släpa mig isäng, godnatt!

 • Maria
  Posted at 22:25h, 28 februari Svara

  Passa på att glutta i fönster!!
  Så snälla föräldrar!!!
  Ha så mysigt o du, fina bilder!

 • Frida
  Posted at 23:03h, 28 februari Svara

  Vilka underbara bilder du tar Mycket känsla i dem!

 • Isabelle
  Posted at 23:47h, 28 februari Svara

  Secondhandsisters: Det var välbehövligt, efter det blev kvällen bara bättre. :-)
  LillaMy: Nu har jag njutit av kvällen. Riktigt skönt har jag haft det. Nu är känner jag mig redo för en ny dag, men först ska jag nog ta och sova lite. ;-)
  Annelie: Jaa du, bärbar dator är toppen! Som jag har längtat, och nu insåg mina föräldrar vilken nytta jag skulle ha av en bärbar. Jag hjälper dom en del med webbuppdateringar åt div. kunder så lite egen vinning har dom ju. Men åh vad jag är tacksam!
  Kix: Nu har jag sett Grey´s-sammanfattningen. Tala om att jag längtar tills det kör igång igen. Sååå bra, faktiskt det enda tv-program jag tittar på. Övrig ledig tid hamnar jag visst framför datorn av nån konstig anledning. ;-) Antingen är det bloggning och surfning på bloggar eller så är det webbjobb.
  Lisa: Jag får väl försöka fota grottan imorron. Har man sagt A får man säga B, eller hur är det man säger? *hi, hi*
  Cina: Ja, det var behövligt med en promenad. Skönt att få prata av sig också. Jag och vännen har barn i samma åldrar och makar i samma ålder och vi gifte oss med bara en månads mellanrum *tala om att vara synkade*, så därför har vi av naturliga skäl rätt mycket att prata om. Oftast är vi glada/irriterade/uppgivna/nyfikna på samma saker. Dessutom jobbar vi på samma jobb, en sisådär 10 nätter/månad. Oj, det låter som vi umgås jämt, men så känns det inte. Än har vi iaf inte tröttnat på varann. :-) En morgonpromenad, det är inte heller tokigt. Skönt sätt att avsluta dagen på.
  Maria: Idag blev det inte mycket fönstergluttande, hade alldeles för mycket att prata om. :-) Men jag håller med dig helt och fullt om det där med kvällspromenader. Oerhört inspirerande att “tjuvkika” in hos andra. Åh vad man önskar att man kunde bli insläppt i vissa hem och få gå på inspirationsrunda. :-D Kul att få glutta in hos dig iaf! Och lite har jag ju fått se inifrån ditt hem. Tack för det!!!
  Frida: Tack för berömmet, det värmer! Särskilt från dig som tar underbart fina bilder. Jag blir sååå glad! Vilken bra avslutning på denna dag. :-)

 • saravillfara
  Posted at 23:53h, 28 februari Svara

  Vilka härliga bilder!!
  Vilken toppenmamma du är som är ute och gör snögrottor!!

 • Johanna
  Posted at 00:01h, 01 mars Svara

  Va roligt att du hittade till min blogg och lämnade ett meddelande! På så sätt hittade jag hit och gillar det jag hittade!Superfin blogg med underbara bilder…jag återkommer=)

 • Pernilla
  Posted at 09:25h, 01 mars Svara

  Nä men fy. Nu kände jag hur avundsjukan slog till på mig. Att få en bärbar dator.. det är ju liksom en dröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse! Tänk att kunna ligga där i soffan och smurfa samtidigt som dumburken är på.. Att kunna vara sällskaplig fastän man sitter vid datorn men i samma rum som sambon! Ja käre värld.. vilken dröm! hahahaha

  Härliga bilder, din Latte vill jag för övrigt också lägga vantarna på! :D
  kram kram

 • Johanna
  Posted at 11:26h, 01 mars Svara

  Vilka härliga bilder du visar!

 • Stina
  Posted at 11:37h, 01 mars Svara

  Här var det fint. Kram till dig. Stina

 • Stina
  Posted at 13:36h, 01 mars Svara

  Tack, vad snällt!
  Kul att du tittade in till mig. Kram Stina

 • mrSister
  Posted at 10:46h, 22 mars Svara

  Yankee candle grejerna är verkligen bra. Finns ju massor med grejjer.
  Har precis beställt en elektrisk luftfräschare, så nu väntar jag med spänning :-)

 • Tilly
  Posted at 19:59h, 10 maj Svara

  Du är grym!!!!

 • Isabelle
  Posted at 20:10h, 10 maj Svara

  Hallå där Tilly! Kul att se dig här! Kram kram

 • Sigurdmona
  Posted at 12:24h, 03 april Svara

  I really appreciate your website. An interesting website with an interesting design. A lot of interesting info. Thanks.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin