fixa&dona | Före: dynor
176
single,single-post,postid-176,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Före: dynor

102134-202
Ända sedan vi flyttade in i vårt hus för nästan fem år sedan så har vår inglasade uteplats sett ut på precis samma sätt. Det enda som skett är att vi lagt in en "ute-matta" för att få det lite mer ombonat och lekvänligt för barnen. Betydligt trevligare än det traditionella "altan-golvet" där smulorna ramlar imellan och inte orkar sugas upp av dammsugaren. Irritationsmoment! Nåja, mattan är vi nöjda med. Förutom att jag önskar att den inte hade så mycket dragning åt det blå hållet. Hellre en grå-grå matta än en blå-grå. Nåja, man kan inte få allt här i livet. En traditionell modell av bord, soffa och två fotöljer inhandlades vid inflyttningen och vitlaserades. Kanske inte den stil jag skulle valt på möbler idag, men här gäller det att göra det bästa av situationen. Nya dynor har legat på att-göra listan sedan förra hösten då tyg till nya dynor inhandlades. Och nu har jag äntligen sytt överdragen. Vilken skillnad! Men det är fortfarande några små detaljer att fixa på dynorna innan jag visar er några bilder. Så länge får ni hålla tillgodo med en bild på de gamla dynorna. Denna förnyelse har lett till ytterligare uppiffning av uterummet. Äntligen börjar det likna något. Nu blir jag glad när jag går in i uterummet! Tom. maken verkar nöjd eftersom han tillbringat de senaste kvällarna i uterummet tillsammans med en bok. Ett gott betyg till mini-makeovern!

Foto: Privat

Tillägg: Och du… kära arbetskamrat. Tack för idag! Det var väldigt trevligt och jag gillade det jag såg, bla. akvariet. Fiffigt! Barnen var helt utmattade efter dagens bus, precis som jag trodde. Båda somnade i bilen på väg hem. :-) Syns på tisdag!

12 Kommentarer
 • milly
  Posted at 10:29h, 25 juni Svara

  WoW, väntar med spänning på att få se resultatet :)

 • Pernilla
  Posted at 11:54h, 25 juni Svara

  Men vad du är duktig på att sy!
  Jag gav mig på att sy nya överdrag till vår gamla husvagn.. men gud så fult det blev. Jag hade verkligen ingen aning om hur man gjorde! hahaha
  Dina däremot är sjukt fina!!
  kram

 • Isabelle
  Posted at 12:34h, 25 juni Svara

  Milly: Inte så märkvärdigt, men desto stilrenare blev det. Jag gillar! Snart kommer bilder…
  Pernilla: Det är köpedynorna på bilden… ;-) Så duktig är jag INTE på att sy. Inga krusiduller här inte! Snart får du se resultatet! Kram kram

 • pia
  Posted at 12:38h, 25 juni Svara

  …blir det lite grönt igen eller;)…längtar efter att få se…kram

 • Maria
  Posted at 19:59h, 25 juni Svara

  Kul när man kan fixa nytt sådär… synd att det ska ta sån tid innan man kommer tills kott bara!
  Väntar på efter-bilderna! =P

 • Mariakoden
  Posted at 20:06h, 25 juni Svara

  Få se…hm…Vilken färg kan det vara på dynorna… Vad svårt. Kan det vara gul…?? NÄÄÄ….Skojar bara. Klart att de e gröna va???????????
  Eller vi kan stryka frågetecknena……Kram på dig!!!!

 • Kix
  Posted at 21:32h, 25 juni Svara

  Nu gör du mig nyfiken… :-)

 • Isabelle
  Posted at 22:26h, 25 juni Svara

  pia: Det kan man aldrig veta säkert. :-) Om nån dag eller två ska jag försöka fota det färdiga resultatet.
  Kram
  Maria: Mmm… och det tar sån energi och tankekraft att ha alla dessa projekt gnagande i hjärnan. Jag försöker så smått beta av projekt, men det är sååå svårt. Det är ju roligt att dra igång nya också :-)
  Mariakoden: Nja… fel!!! *hi. hi* Konstigt va!? Vad har det tagit åt mig… ;-) Allt kan ju inte vara grönt, även om jag har en hel del i den färgskalan här hemma. Men lite grönt blir det nog på ett hörn i alla fall. Superduperkram till dig!
  Kix: Det var ju det som var meningen… :-D

 • Kicki
  Posted at 22:55h, 25 juni Svara

  Väntar med spänning på vad som ska sys,något i grönt kanske?

 • Vicke
  Posted at 23:00h, 25 juni Svara

  En till som väntar med spänning på att få se hur det ser ut:)

 • Mamamekko
  Posted at 14:11h, 26 juni Svara

  Å nu blev man nyfiken, men det var väl det som var meningen =) Väntar med spänning på resultatet!

 • Vera
  Posted at 19:51h, 26 juni Svara

  Å,det ska bli spännande att se det färdiga resultatet. Känner jag dig rätt vid det här laget så är det färgglatt och kanonsnyggt!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin