fixa&dona | Så här ser det ut nu…
230
single,single-post,postid-230,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Så här ser det ut nu…

102134-276
Det är väl lika bra jag fortsätter på min lilla köks-följetong. Som jag nämnde i föregående inlägg är nu tapeten på plats och likaså gardinerna. Eftersom några av er undrade vartifrån tyget kommer jag kan informera er om att det kommer från Marimekko. Jag älskar det!!! Det passade perfekt ihop med min idé om hur jag ville ha köket. Lite 50-tals känsla sådär. Jag har visst fått dille på att blanda olika mönster i samma färgskala. Har ju gjort samma sak i storebrors rum. Men det blir faktiskt väldigt bra. Roligt att prova på nåt nytt! Vaxduken inhandlades på Åhléns för några veckor sedan, samtidigt som de gula plåtburkarna som står i Stringhyllan. Nu saknas bara nån gul detalj att ha på fönsterbrädan samt nåt gult på bordet istället för några av ljuslyktorna. Jakten fortsätter på kul prylar…
I övrigt har det varit en väldigt effektiv helg. Har hunnit röja, sortera och städa en massa. Plus tapetsera och sy gardiner. Och trots att maken ej varit hemma under lördagen. Idag hade vi besök av Stilly och hennes barn. Underbart med arbetskamrater som man trivs så bra med att man till och med vill träffa dom efter arbetstid. Ibland har man tur… ;-) Och väldigt roligt att även barnen kommer bra överrens med varann.
Nepp, nu är det dags att börja förbereda inför morgondagen. Klockan sju börjar jag i färgaffären. Och efter jobbet ska jag ta med mig sönerna och köpa lite tyg och kaffebönor till kaffe-maskinen och kanske blir det en fika med. Vem vet… ;-) Hoppas ni får en underbar vecka kära bloggvänner!

31 Kommentarer
 • Anna
  Posted at 22:03h, 30 september Svara

  Här går det undan! Verkligen jättefint! Ser ut som ett kök man vill fika i =)

 • Mariakoden
  Posted at 22:21h, 30 september Svara

  Hej!!! MEN ÅÅÅÅ!!! SNYGGT!!!!!! Det är så fint!!!!!
  Jag gillar din stil massor!!!!!!!
  Men du jag har tagit det superlugnt idag…förutom att jag varit i kyrkan, haft besök, kutat med tjejkompis på stan…..Faktiskt har jag sett en film. Du litar på min smak va? Då kan jag säga att “På smällen” var skiiitdååålig!!!! Men jag kom ner i varv!! Jag älskar att ha fullt upp men så slår det över ibland….Hatar en tom almanacka…sånt blir jag superstressad över….
  Ha det så bra!!!’
  kramar i massor!!
  Ps. Kolla mailen om en liten stund…..

 • Mariakoden
  Posted at 22:36h, 30 september Svara

  Ps. Glömde säga: Avis på dina jobbarkompisar som får jobba med en som dig……
  Jag skulle GÄRNA jobba med dig!!!!!!
  Kram!!!!!
  ps. Kolla mailen!!!

 • Bodil
  Posted at 23:15h, 30 september Svara

  Herregud vad snabb du är och vad bra det blir. Hur snyggt som helst. Tänk om jag bara hade en bråkdel av din energi. Då skulle jag vara lycklig. Du är jätteduktig. Kram, kram.

 • Linda
  Posted at 23:17h, 30 september Svara

  Men åhhh så fint!! :)

 • Fia
  Posted at 08:49h, 01 oktober Svara

  Vilken energi å fart du har :) Det vart RIKTIGT RIKTIGT snyggt… Önskar jag vågade pröva å blanda mönster… ska nog försöka i alla fall :) Du fick ju ihop det kanon…

 • Lotten
  Posted at 09:03h, 01 oktober Svara

  Wow. säger jag bara! Du får verkligen till det! Snygg 50-tals feeling i både textilier och lull-lull;-)

 • Malin
  Posted at 09:45h, 01 oktober Svara

  Fetingsnyggt! :) Hoppas du hittar lite fler gula prylar, det livar upp det så mycket. Vill med ha gult! :) Man kan inte få allt på en gång. :) Vill på någon loppis, där kan man fynda charmiga saker i roliga färger. Det avr såå längesedan jag var på loppis, var jämt på det “förr”.
  Du ska va helnöjd med ditt “nya” supersnygg kök.
  Blir allt lite avens! ;)
  Kram & Ha en lovely dag!

 • Eva
  Posted at 10:38h, 01 oktober Svara

  SUUUPERSNYGGT!!
  Du skrev på min blogg att du hade en Vaduz.
  En fråga: Är skärmen rund eller oval. Jag har köpt en nu och skärmen var varken rund eller oval. Konstig form.

 • Fröken Fräken
  Posted at 11:13h, 01 oktober Svara

  Jättesnyggt, verkligen! Och vilken energi du har!!! Själv vågar jag mig inte på just gul, men däremot nosar jag lite på orange just nu.

 • Maja
  Posted at 11:47h, 01 oktober Svara

  Men så läckert du har gjort, vilket kanonsnyggt kök ni har! Kram Maja

 • Annelie b
  Posted at 13:21h, 01 oktober Svara

  GUUUUUUUUD vad fint du har det!!!!
  Måste bara fråga en sak till. Hur har du fäst din vaxduk?! Jag har 3 små knattar och dom verkar tycka att duken är superskojig att tjorva och dra i. Ska jag bli tvungen att skjuta fast den med häftpistolen eller har du något annat smart knep, för dina barn är väl inte heller så gamla?!
  Hej från mig

 • Lena
  Posted at 13:48h, 01 oktober Svara

  Verkligen superfint, är själv riktigt svag för 50-tal.
  Jag har en fråga som jag tänkte att du kanske kan hjälpa mig med… Jag har en gammal hylla i körsbärsfanér som jag skulle vilja måla vit. Hur mkt grundarbete måste jag göra på den? Måste jag slipa av hela ytan eller kan jag måla direkt på? Hade tänkt mig att den skulle bli högblank vit…

 • Elsklingen
  Posted at 14:31h, 01 oktober Svara

  Ser väldigt läckert ut! En liten undran bara. Det ser ut på bilden som ni har ett ovalt bord. Hur har du fått fast vaxduken så bra. Funderar på om jag ska skaffa en vaxduk till vårt ovala vita bort som numera är fullt av fläckar.

 • Inredningsgalen
  Posted at 15:34h, 01 oktober Svara

  Så fräckt!! Det blev verkligen jättebra.

 • Susanne
  Posted at 15:41h, 01 oktober Svara

  Grymt snygga tapeter!!! Jätteläckert:-D
  Susanne

 • Snurran
  Posted at 19:00h, 01 oktober Svara

  Du är verkligen en fena på att få till det där hemma. Supersnyggt, nu kliar det i mina fingrar. Vill också göra om. En stor inspiration för oss andra.

 • Sandra
  Posted at 19:34h, 01 oktober Svara

  Vad fint det blev! Härlig smak du har :) Vilket sammanträffande att du är inspirerad av 50-talet, skrev just ett inlägg om det. Kram Sandra

 • Maria
  Posted at 21:00h, 01 oktober Svara

  Väldigt snyggt.. men jag tänkte, ni har ju väldigt mycket märka tapeter hemma hos er, blir det väldigt mörkt eller har ni ändå ljusa möbler och så?

 • Stilly
  Posted at 21:51h, 01 oktober Svara

  Ja det blev hur bra som helst med den nya tapetern!
  Du har det såååååå mysigt och du har en tanke med varje sak du har framme det gillar jag! Just nu är jag inne i den värsta fasen i månaden fy vad jobbigt det är :( Tack för en trevlig söndag! Kramisar

 • pia
  Posted at 22:21h, 01 oktober Svara

  ja vad säger man…du har återigen lyckats, JÄTTEFINT!!
  själv har jag nackvärk, och ont i rollerarmen, har målat halltak idag:)
  TREVLIG kväll. kram

 • Mariakoden
  Posted at 23:54h, 01 oktober Svara

  Hej!
  Jag är kär i eran lampa!
  Kram från mig!
  ps. Ni kommer att älska boken om Kenta o barbisarna….
  ha det bäst!!!!

 • Mamamekko
  Posted at 08:40h, 02 oktober Svara

  Gud vad snyggt du fått till det!
  Avis på din lampa… =)

 • Milla
  Posted at 13:12h, 02 oktober Svara

  Vilket fint hem du har! =)
  Härlig blogg, får massor av inspiration!
  Keep up the good work!

 • Cornelia
  Posted at 14:00h, 02 oktober Svara

  Såå flitig du e! Impad!!! Diggar tapeten :-) Jag har oxå börjat gilla o blanda mönster, har dock inte riktigt vågat börja än.
  Surfade runt lite på Blocket o hittade den här fina
  http://www.blocket.se/vi/12984834.htm?ca=23_11_s
  Du har ju redan en fin, men en gul hade ju varit perfa :-D

 • Jenny
  Posted at 13:40h, 03 oktober Svara

  Åh, vilket fint kök du har! Supersnyggt!
  Har du något tips om vad man ska tänka på när man sätter upp en fondtapet? Hur olika blir resultat tex om man sätter upp tapeten på kortväggen eller långsidan?

 • Karin/Theasrum
  Posted at 22:28h, 03 oktober Svara

  Snyyyygggttt!!!!!

 • timon
  Posted at 21:12h, 09 oktober Svara

  Oj, va fint! Och vilka coola tapeter! :)

 • Nina
  Posted at 10:40h, 17 oktober Svara

  Vilken läcker tapet! Och mönstret på gardinen! Och lampan! Och krukorna! (Kult? :D) Och duken!

  och en massa mer utropstecken

  !!!

 • Opinionkington
  Posted at 23:37h, 10 januari Svara

  Very nice and well designed web site. Great content and a fascinating read, keep up the good work and looking forward to more in the future.

 • Malin
  Posted at 07:14h, 23 februari Svara

  VIlket härligt kök.
  Kakaobilden igen:-) så fin så fin.
  Är det inte en bumling som hänger där oxå?
  Kolla gärn in min blogg.
  jag älskar bumlingar.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin