fixa&dona | Rapport från helgen som gått
249
single,single-post,postid-249,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Rapport från helgen som gått

102134-295

Nu är jag trött! De senaste dagarna har inte inneburit alltför mycket vila. Och denna vecka har dessutom inneburit både hembesök och flera återbesök i butiken av kunder jag varit hos. Roligt men rätt så påfrestande! Man vill ju verkligen att kunden ska bli nöjd. Lördagen tillbringades även den på jobbet och framåt kvällskvisten var det dags för att att tapetsera klart hallen i min lillebrors lägenhet. Maken var inte hemma så storebror sov över hos farmor och lillebror fick sova hos mormor och morfar. Där sov även jag inatt, när jag var tillbaka från tapetseringen nån gång vid halv ett tiden. Vid tio-tiden åkte jag och min lillebror till IKEA och på vägen plockades äldsta sonen upp hos farmor. Så nu har vi tre tillbringat rätt så många timmar på det stora möbelvaruhuset, avbockandes på listor och allmänt funderande på vad som skulle följa med hem till min lillebrors lägenhet. Men nu börjar det likna något! Var ju bara tvungen att rulla ut matta, placera ut kuddar, tända lampor och allmänt fixa lite hos lillebror innan jag lämnade hans lägenhet. Upptagen som jag var att fundera åt min bror när vi var på IKEA så glömde jag totalt av att jag skulle köpa spotlights till taket i hallen. Men jag glömde i alla fall inte springa in en snabbis på en annan affär och köpa en spegel som jag fastnade för vid ett besök för några veckor sedan. Nu vill jag få klart i hallen! Men det är massa jobb… så jag vet inte riktigt när jag orkar börja. Suck! Ett golv som jag däremot skulle vilja ha i hallen är ett våtrumsgolv från Forbo, Aqualon Grip, i svart. Sååå snyggt! Lite liknande ett gummigolv fast med mindre "prickar" och lite glitter. Skulle passa perfekt i hallen. Men ibland är det läge för plånboken att segra, och detta är just ett sådant tillfälle. Det skulle bli alldeles för dyrt. Jag målar golvet vitt istället. För då finns det pengar över till att köpa praktiska och snygga grejor som gör hallen mer funktionell och inte minst betydligt snyggare. *längtar*
Nä, nu tror jag faktiskt det blir sängen och lite läsning av inredningstidningar. Måste ladda lite inför arbetsveckan som startar imorgon bitti klockan sju. Trevlig vecka på er kära bloggvänner!

Foto: Forbo

8 Kommentarer
 • Malin
  Posted at 21:54h, 28 oktober Svara

  Hey! Håller med om att det golvet är riktigt snyggt! Det röda var himla läckert också. Hoppas du har en lite lugnare vecka framför dig. Det är bra att ladda batteriet med inredningstidningar. :D Kra & Go´natt!!!

 • Mariakoden
  Posted at 22:01h, 28 oktober Svara

  Jaru, det där röda golvet är såååå snyyyyggt!!!!
  Trodde ett tag att det var din brorsa på bilden……
  Stackare…får du aldrig vila???
  Hoppas veckan blir bra!
  Kram på dig å kom i håg att micropausa
  ;)

 • Mariakoden
  Posted at 22:28h, 28 oktober Svara

  Tillägg: Nä….ger upp om tapeter….däremot har jag gjort i ordning en inspirationspärm…. Där ska all min inspiration samlas…..
  Måste klura……helst vill jag ha guldmedaljonger på ALLA väggar!!!!!
  Sov så gott!!!!

  K R A M ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

 • Lilla jag
  Posted at 22:40h, 28 oktober Svara

  Riktigt snyggt golv. Man kan ju alltid drömma…

 • Linda P
  Posted at 17:39h, 30 oktober Svara

  Mmm, snyggt!
  Men du, hur är det eg. med hållbarheten när man målar på golvmatta??? Så sugen på att göra det i vårt badrum, men men….

 • Joa
  Posted at 14:27h, 31 oktober Svara

  NIIICE!!!

 • Kristina - Kix Inredningskoll
  Posted at 11:04h, 01 november Svara

  oj, fullt upp hör jag. Tur att det finns tidningar att fly till ibland och bara vara.
  Kul med nya kategorin.

 • Sandra
  Posted at 22:48h, 03 november Svara

  Vi valde den vackra mattan i vårt badrum, är supernöjda men har sett baksidan av det hela också hehe.. har man kalk i vattnet .. så lägger det sig gärna små “ringar” runt varje “knopp” i mattan.. beroende på hur vattnet rinner av (vi har den även i duschen.. därför vi vet). I normalt torrt utrymme är den nästan alltid snygg!

  Glittrar fint.. och bryter av mot våra stora vita plattar.. i detta “kakel/klinkersamhälle” är vi superdupernöjda.. att vi valde matta på golvet!

  Ha en trevlig kväller
  MVH Sandra

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin