Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

102134-446
Det blev inköp av tulpaner i fredags. Snittblommor är verkligen pricken över i! Rosa är ju som sagt accentfärgen i köket för tillfället. Jag måste säga det igen, jag är VÄLDIGT nöjd med den ljust rosa kulören som jag målade våra köksstolar i för några veckor sedan. Det rosa mjukar upp intrycket bland allt det svarta och vita i köket.
Nu ska jag städa vidare…

Foto: Privat

Total
0
Shares
16 comments
 1. snyggt. Ja snittblommor är trevligt och tulpaner är verkligen vår.

  Fick boka min första färgsättning i torsdags, så till veckan måste jag ta mig lite tid att börja göra ett förslag. Det blev lite kort om tid, men det ska väl fungera det också.

 2. Eva: Roligt med färgsättningsuppdrag. Jag ska göra årets första utvändiga färgsättning på fredag. Ett mexitegelhus med träpanel delvis. Så nu kör det igång på den fronten också. Helt annat tänk när det gäller kulörval, fast spännande och utvecklande. Lycka till!

 3. Tja!!!!
  Tack för en trevlig arbetsdag i lördags med god kaka till kaffet det är ju aldrig fel!!!
  Ska åka till min kära mor i kväll, så om du vill och kan häng med i morgon till Lager så ring!!!!
  Kramisar

 4. Tycker absolut att du ska vara nöjd, de blev väldigt läckra. Kul att kunna lägga till ljus och blommor som du gjort också :) Mysigt!

 5. Då ska vi se… Den burken du ser på bilden har jag köpt i nån liten butik i Helsingör. De jag har beställt har jag pre-bokat hos hemljuvahem.nu
  De ligger inte på hemsidan ännu men du kan säkert maila och fråga henne (Jessica) för hon har nog beställt fler än ett set från House Doctor. Bilder på vad som finns i burkväg hittar du på housedoctor.dk skulle jag tro. Säg bara till om du inte hittar dem så ska jag hjälpa dig, jag har tillgång till deras bilder :)

 6. Har samma fina tavla som dig, men hittar INGEN ram i rätt mått (har hittat en på en stormarknad, men dock med måttet 68 x 98 cm :)…var har du hittat din?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.