Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

102134-445
Lördag innebär färgen gul enligt Nillas temavecka. Inte mig emot! Så idag blir det närbilder på en skål som jag ärvt efter min farmor och farfar. Det är väl inte en skål som används alltför flitigt, men jag har inte hjärta att göra mig av med den eftersom den trots allt är arvegods. Och det finns det inte alltför mycket av i det här huset. Förutom denna skål har jag nån gratängform även den från Gustavsberg samt några vispskålar i rostfritt som jag ärvt efter farmor och farfar. Farmor och farfar hade ett konditori. Vet ni… när jag skulle välja till gymnasiet var mitt andraval just att utbilda mig till bagare/konditor. Fast det blev media istället, vilket jag inte ångrar ett dugg. Men på tal om bakning…
Dagen har inneburit jobb i färgaffären för min del. För att förgylla dagen bjöd jag min kära arbetskamrat på "kladdkake-muffins" som jag bakade igårkväll. Mina favoriter! Med florsocker på… *mums*

Storebror är fortfarande sjuk och roar sig med att spela NintendoDS. Jag har också hunnit provspela lite Mario ikväll. Roligt!!! En av lillebrors favoritsysselsättningar förutom att leka med bilar och sparka boll är att måla med kritor. Så med tanke på temafärgen för idag så får ni en bonusbild. Förresten, jag tycker det är fascinerande hur olika syskon kan vara. Storebror och lillebror är inte lika på nåt vis. Helt olika intressen och humör. Så kul att se!

102134-444
Foto: Privat

Total
0
Shares
10 comments
 1. Vilken fin skål, sånna kan man inte göra sig av med. Vad skulle farmor säga??!! ;)

  Va snyggt det blev i hallen!! Den tapeten är skitsnygg verkligen, funderade på att ha den i vardagsrummet, men den var inte mörk nog för sambon. Han vill ha en svart tapet. Några bra förslag? :)Glad Påsk.

 2. Jennie: Fast om jag inte minns helt fel så tror jag att den finns med svart botten också… men den finns i alla fall i flera olika färgställningar. Kolla upp det vetja!

 3. Hallå…….Konditor(ist?) är ju väldigt kreativt…..så det hade nog åxå passat dig bra. Fast du är så bra så i det du gör nu!!! Nädu, du får inte börja läsa böcker för vi vill ha dig bloggandes jämt!!!! =)
  Det blev inte så mycket shopping för min del, tänkte köpa vit färg å ett mairotyg (havstulpan å hänga det i vardagsrummet) men det finns ju inga roliga affärer här i norr….=( Men det blev joggingbrallor till mina döttrar. Alltså, det verkar vara sååå poppis med mys joggingbrallor!!!! =O Tycker att det är lite trist….men, men, vad gör man???? Det är bara betala å vara glad…. Sen köpte jag den här boken som jag bloggar om, har legat i soffan å läst hela kvällen, är på sida 120 nu!! Den är sååå bra!!!! Sen så köpte jag bara lite smågrejs……..Ingen heminredning dock……=( Måste nog till sthlm o handla…….!!!!!!

  Gick det bra att jobba då??? Jag trodde att många skulle välja att vara hemma å äta ägg men det var ju en massa folk på stan!!!!!!! *chockad*

  Har inte målat om i köket än……velar fram o tillbaka……………….

  Ha det så bra så hörs vi snart!!!!

  Kram på dig!!!!!!!!!!!!!!

 4. Vilka fina bilder du tagit (som vanligt) :) Kul att se! Visst är det kul att syskon är totalt olika. Jag har två tjejer som är som natt & dag, och det upphör aldrig att förvåna mig.

 5. Vad rädd om den där fina skålen!
  Mina barn är också väldigt olika personligheter. fast ändå syskon, liksom.
  Ha en fin påskdag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.