fixa&dona | Knallrosa pinnstol
475
single,single-post,postid-475,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Knallrosa pinnstol


Nu ska jag inte hålla er på halster längre. Ska visa er vad jag använde den rosa färgen till. Som jag nämnde i förra inlägget så funderar jag på att plocka in lite mer rosa i vårt hem, inte nån “mes-rosa” utan nu ska det vara en rejäl färgklick. :-) Och ett sätt att se om det kan bli bra var att måla barnens pinnstol, vilken storebror ofta sitter på när han kikar på tv. (Sonen gillade den nya kulören på stolen skarpt. Inga protester om att det skulle vara en tjejfärg… Kan ju annars vara lite känsligt i den åldern.) Rummet som det rosa ska flytta in i är alltså vårt vardagsrum. Den cerisrosa färgen passar ypperligt ihop med den härligt gulgröna mattan och tapeten Kvitter. Men min ursprungliga tanke med den rosa färgen är att den ska få husera i andra hörnet av rummet. Där vi har ett matbord, vid vilket både jag och maken ofta sitter med våra bärbara datorer. Denna del av rummet känns så färglös. Behöver hända något mer där. Har flera planer, men dom ska jag inte berätta något om just nu. ;-) Men en del i planen är i alla fall att inhandla ett gammalt bord, gärna ett 80-tals furubord med rejält svarvade ben. Kanske inte låter nåt vidare snyggt, men med en uppfräschning med den här knallrosa färgen så tror jag att det kan bli riktigt roligt. Sådär härligt lekfullt, precis som jag vill ha det! Och med en pinnstol i andra delen av rummet målad i samma kulör så binder jag ihop dom två “rummen” till en enhet. Enkelt men effektfullt!
Jag återkommer med NCS-koden på den rosa kulören. Har för mig att det var S2060-R30B, men är inte 100% säker. Och har inte möjlighet att kolla upp det just nu. Sitter nämligen på ett hotellrum 30 mil hemifrån och passar på att blogga lite när övriga familjen somnat. :-)

Uppdaterat: Jag kom ihåg rätt. Kulören jag målade stolen med är S2060-R30B.

Foto: Privat

23 Kommentarer
 • Camilla Graad
  Posted at 23:56h, 29 juli Svara

  Härligt med en färgglad stol på det viset!

  Kram Camilla

 • Heléne
  Posted at 00:14h, 30 juli Svara

  Super härlig färg på stolen å passade ju så bra me de gröna!

  Kram

 • Malin
  Posted at 01:55h, 30 juli Svara

  Läckert! En riktig barbie-stol..hihi. Kram

 • Camilla
  Posted at 07:39h, 30 juli Svara

  Åh vilken färgklick! Där tänkte du helt rätt tycker jag, inget mes utan pang på bara!

 • Ann
  Posted at 07:45h, 30 juli Svara

  Riktigt, riktigt läckert!!! Underbar rosa nyans!!

  Kul med nån som vågar ta ut svängarna.

 • Petra
  Posted at 08:35h, 30 juli Svara

  Så himla läcker färgen blev på stolen.

  Din sida är toppen, man får så mycket bra tips och ideér här.

  ha det gott

  kram

 • blomman
  Posted at 08:44h, 30 juli Svara

  himla snygg färg =)

 • Linda
  Posted at 09:05h, 30 juli Svara

  Det kan inte annat än bli bra med den färgen! :)

 • m a r i a k o d e n
  Posted at 10:20h, 30 juli Svara

  Hej där!

  Huuuur kunde jag veta att den skulle målas?

  Synsk?

  Har mailat dig….buhu….buhuuu….

  Kram!

 • Helen
  Posted at 13:44h, 30 juli Svara

  Härligt med skarpa färger. Försöker få till lite rosa här hemma med men med tre killar är et inte alltid så lätt. Den äldste sonen älskar i och för sig sin rosa t-shirt men ville absolut inte ha dett rosa game-boy. Jag får jobba lite mer med det.

 • Anne
  Posted at 15:05h, 30 juli Svara

  Vilken färgklick! Kul att han inte protesterade.

 • Anna H
  Posted at 16:15h, 30 juli Svara

  Riktigt snyggt! Kul med lite färg här och där!

 • Sandra
  Posted at 20:51h, 30 juli Svara

  Vilken underbar färgklick! Kram Sandra

 • pia
  Posted at 21:20h, 30 juli Svara

  JÄTTEJÄTTEJÄTTEFIN!!! sån ska jag åxå ha:)

  Har en pinnstol i vuxenmodell…hmmm så fint i lillans rum, visst? hmmm…tål att tänkas på!

  Ha en härlig kväll! Sköt om dig:)

  KRAM

 • Lotta
  Posted at 22:21h, 30 juli Svara

  Jättefin färg som jag också gillar skarpt:) Har målat med en liknande färg i mitt "dressing-room" och har även en del detaljer m.m i vårt nygjorda Tv-rum :)

  Just nu är det utomhus-projekt som hägrar hemma hos oss.

  Har börjat byta panel och målar fasaden.

  Såsmåningom ska det också bli en carport med tak-terrass.

  Gustav börjar fritids nästa vecka. Han längtar… Hur är det med din son?

  Önskar er en fortsatt härlig semester.

  Du valde ju rätt veckor att va´ledig i alla fall ;)

  (Min semster regnade tyvärr bort)

 • m
  Posted at 22:43h, 30 juli Svara

  wow!! nu fick jag inspiration till ett nytt inlägg!!

  tack för det.

  ha det så bra på semestern!!

  kram härmapan!!

 • Ingela
  Posted at 11:00h, 31 juli Svara

  Kul med färgklickar!

 • Lisa
  Posted at 20:47h, 31 juli Svara

  Å jag tror jag dööör va fint :) Gillar verkligen när man målar om saker och helt plötsligt är det som en helt ny möbel! ska bli kul och se vad du göra härnäst, tror 80talsbordet kan bli nice. Rosa fönster? ;)

 • Emelie
  Posted at 22:30h, 31 juli Svara

  Superläckert!

 • Martina
  Posted at 12:49h, 01 augusti Svara

  Du lyckas ju som vanligt med allt, snygg färg! Jag har en vit barnpinnstol som jag hittat på loppis man kanske ska våga sig på att måla den med någon härlig färg! Ha en bra dag

 • Kix
  Posted at 12:46h, 05 september Svara

  Supersnygg färg. Jag har precis fått ett skåp från mim mormor som jag vill måla i en cerise färg – kan kanske ha nytta av ditt kulörtips.

 • Lena
  Posted at 12:18h, 13 november Svara

  Läcker färg! Min 11 åriga dotter har en fondvägg med denna färg samt några av möblerna och lite annat inrednings stoff. Kul att våga sätta färg på tillvaron.

  Ps. mycket trevlig blogg! (Jag är nybörjare i blogg värden så jag får titta och lära)

 • Monika
  Posted at 15:07h, 20 september Svara

  Hejsan!

  Hoppas du ser det här trots att det är ett gammalt inlägg, men undrar så var du köpt den fina barnstolen som du målat rosa? Är på jakt efter något liknande.

  /Monika

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin