fixa&dona | Prickigt – en ny favorit
474
single,single-post,postid-474,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Prickigt – en ny favorit


Vet inte vad som hänt. Men utan att vara riktigt medveten om det har jag börjat gilla prickiga saker. Och då i synnerhet när det är svart botten med vita prickar. Det började med inköpet av Marimekkoväskan. Sedan köpte jag en vaxduk och av spillbiten sydde jag ett Torky-fodral. Och när jag igår var inne på Ordning&Reda så kunde jag inte motstå den prickiga necessären. Den kommer trivas tillsammans med den prickiga väskan. :-)
Jag har mina teorier om varför jag gillar prickigt. Det är mönstrat, men utan att kännas rörigt och dominerande, lätt att matcha med andra mönster samt att det känns mer lekfullt med prickigt än randigt.
På bilden ser ni necessären stående på handfatet i hotellrummet. Hade inte tålamod nog att vänta tills vi kom hem med att flytta över mina grejor. Idag har jag för övrigt gjort några inredningsfynd. Sååå nöjd!!! Längtar tills vi är hemma igen och jag får ställa grejorna på sin tänkta plats. Men, bäst att njuta av semestern och vistelsen på annan ort. Innan man vet ordet av är man hemma igen…

Foto: Privat

13 Kommentarer
 • Cel'Dara
  Posted at 21:32h, 30 juli Svara

  Superfin necessär, den skriver jag genast upp på önskelistan! Som synes på min blogg så är jag också väldigt förtjust i prickar! ;-)

 • Lina
  Posted at 21:34h, 30 juli Svara

  Fin! Jag gillar också prickigt, det är som du skriver att det är mönster men utan att vara rörigt eller bli för mycket.

 • pia
  Posted at 22:06h, 30 juli Svara

  Ja det där prickiga har verkligen satt sig som en stor prick i min hjärna och mitt hjärta me för den delen, trodde att jag bara skulle ha det i lillans rum, men de har börjat sprida sig ut från det rummet…Jo å nåt kommer säkert att bli knallrosa, har en annan knallig färg på G, men jag är ju inte snabbast på att få klart…

  Jag står upp trots det eländet jag/vi varit med om, jag uppfattas nog nästan "för" glad ibland för att ha varit med om det jag varit med om, men alla är vi olika och reagerar olika, betyder ju inte att jag är mindre ledsen för det, sorg kan man inte mäta…Jag vill kämpa på, det finns så mycket att vara glad över med:)Mår faktiskt väldigt bra nuförtiden, men man funderar ju ibland och tänker på det jämt;)

  TACK söta du för alla varma ord glad

  sov gott!

  KRAM

 • Anna
  Posted at 22:18h, 30 juli Svara

  Hallå! Åh är ni på utflykt! Vad kul! Vart har nåt kommit nånstans da? Skönt att komma bort! Jag tvingas jobba i helgen! Tråkigt men vad gör man! Skulle vart skönt att va ledig nu när det e fint väder! Ha det så bra! Kramar

 • Mia
  Posted at 22:21h, 30 juli Svara

  Åh underbar:) me löv prickigt..

  och förresten urläcker färg på pinn stolen.. skulle vara urfin i mitt rosa hem;)

  Kram M

 • Hallakulle bygger bo
  Posted at 22:54h, 30 juli Svara

  Tack för kommentaren hos mig! Särskilt kul att få beröm från ett sådant färgproffs som dig ;)

  Färgen har jag köpt i en grafittibutik här i Stockholm som heter Highlights. Det var en kulturkrock som hette duga att besöka butiken! Jag tror att de säljer på nätet http://www.highligts.nu

 • Emmy
  Posted at 06:49h, 31 juli Svara

  när man väl börjar gilla prickigt finns det ingen hejd på det haha… ask me.. I know ;)

 • Nilla
  Posted at 12:27h, 31 juli Svara

  Jag gillar också prickigt! Det finns en hel del i affärerna just nu.

 • Anne
  Posted at 12:34h, 31 juli Svara

  Halloj, vilken urfin en! Måste ha!

 • J o h a n n a - Inredning & pyssel
  Posted at 13:29h, 31 juli Svara

  Den var riktigt snygg! Prickigt är fint! Njut av semestern!

 • Mitt liv som människa
  Posted at 22:07h, 31 juli Svara

  Ah vilken mysig necessär! =)

 • saravillfara
  Posted at 10:40h, 01 augusti Svara

  Gillar verkligen din necessär, stod själv inne på Ordning och Reda och kände mig frestad för inte så länge sedan…

  Blev inte mindre sugen nu :)

 • Wilhelmalba
  Posted at 10:27h, 24 mars Svara

  i love this site keep it up is nice and good keep it up is nivce and good

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin