fixa&dona | En förhandskik och framtida renoveringsplaner
552
single,single-post,postid-552,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

En förhandskik och framtida renoveringsplaner


Nu är Norm69 på plats i sovrummet. Måste säga att jag blev positivt överraskad över vilket mjukt ljus den åstadkom. Aj lajk! Tyvärr var det mörkt ute, så ni får vänta på en översiktsbild. Jag har dessutom bestämt mig för att tapetsera om fondväggen i sovrummet. Bort med Hanna-tapeten och in med något helt annat, något mer grafiskt och i färgskalan svart och vitt. Vad annars!? ;-)
Börjar faktiskt få lite tapetserings-abstinens. Har ju tapeter väntande här hemma som ska upp i lilla hallen/trappan ner till källaren men varken tiden eller lusten har funnits till att köra igång med uppsättning av renoveringsgips, bredspackling på vissa delar och klättrande på stegar. Det ska vara roligt att fixa hemma. Annars kan det kvitta… Men snart så… :-) Alla smådetaljer är inhandlade och jag längtar bara efter att få dom på plats.

Foto: Hildur Blad

Taggar:
5 Kommentarer
 • Lallis
  Posted at 21:25h, 27 oktober Svara

  Det låter spännande och kommer med största säkerhet att bli kanon:)

  Kram Lallis

 • Lilla My
  Posted at 21:27h, 27 oktober Svara

  ååå,den Hanna tapeten vill ju jag ha i vårt sovrum.Kan du skicka den när du har tagit ner den ?;)Ha en skön kväll

 • Philmkarin
  Posted at 22:37h, 27 oktober Svara

  Åhh… önskar jag kunde få Hanna-tapeten istället. Vill också tapetsera om min halvårsgamla fondvägg i sovrummet (Sandbergs Vera)

 • Martin
  Posted at 02:15h, 28 oktober Svara

  Såg att du är medlem på ett par topplistor för bloggar, så jag passar på att tipsa om bloggtopplista.se som äntligen har öppnat. :)

 • Hemmarikets Charlotte
  Posted at 08:30h, 28 oktober Svara

  Är också inne på att tapetsera svart vit fond i sovrummet hemma. Jag tror på Borådtapeters "Adam och Eva" eller allra helst "Malabar" "Sandbergs tror jag :-)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin