fixa&dona | Lekfullt till lillebror
550
single,single-post,postid-550,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Lekfullt till lillebror


Nu sitter jag i Eskilstuna och bloggar. Det är bra med bärbar dator och mobilt bredband. ;-) Får se hur lång tid dagens jobb pågår, kanske hinner jag in på IKEA i Örebro på väg hem. Tänkte se om stolsdynan Bertil finns i lager nu.
Vid förra besöket på IKEA köpte jag en spegel till lillebror. En spegel som jag alldeles nyss insåg att jag helt glömt av att jag köpt. Kanske dags att försöka få den på plats!? Grön såklart, och med härligt barnsliga former. Gillar!
För övrigt är 2,5-årige lillebror en fena på att känna igen olika färger. Övning ger färdighet! ;-) Har man en mamma som jobbar i färgaffär så gäller det att visa vem man brås på. *skratt*
Nu måste jag rusa… Ha en underbar dag!

Foto: IKEA

Taggar:
, ,
8 Kommentarer
 • Ellas Inspiration
  Posted at 20:58h, 29 oktober Svara

  Vilken härlig färgklick!

  Kram Karin

 • || p e r l a n
  Posted at 22:16h, 29 oktober Svara

  Tack vännen för dina rader! Värmer gott i hjärtesjälen just nu! :)

  kraaaaam ♥

 • Miss Muffin
  Posted at 14:35h, 30 oktober Svara

  Hmm… en sån hade jag velat ha som ram. Hade passat in perfekt i lilltjejens rum när vi får vita väggar, grön rya på golvet och röda små möbler till henne.

 • Kia
  Posted at 14:41h, 30 oktober Svara

  Vilken härlig grönfärg!!!

  Skulle du rekomendera att måla ett element med vanlig väggfärg?

  MVH Kia

 • Anna
  Posted at 15:33h, 30 oktober Svara

  Hej! Jag är på jakt efter en tapet som inte verkar finnas någonstans… Den ska vara varmt röd, ganska mörk, med typ medaljongmönster. Har du någon aning om var jag kan hitta en sådan??

  Tack för en bra blogg!!

  Kram Anna

 • Jessica
  Posted at 20:15h, 30 oktober Svara

  Gud så fint du verkar ha och verkligen en fin blogg, jag blir alldeles grön av avund!! Du blir en klar favorit!

 • ewezi
  Posted at 20:18h, 30 oktober Svara

  Trevlig blogg du har :)

 • Hildur - fixa&dona
  Posted at 21:38h, 02 november Svara

  Kia: Nej, jag skulle inte rekommendera dig att måla ett element med vanlig väggfärg. Först och främst eftersom väggfärgen inte flyter ut på samma sätt som en elementfärg eller vattenbaserad snickerifärg. Dvs. du får en väldigt ojämn yta.

  Anna: Hmmm… kommer spontant att tänka på Grand Cru från Intrade. Och även Supernova från Intrade. Är inte helt säker… men annars tror jag faktiskt att det är störst chans att Intrade har nån passande tapet i sitt sortiment. Lycka till!

  Och stort tack till er nya (för mig iaf) besökare som ger er tillkänna och dessutom delar med er av så snälla ord! Tack!!!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin