Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Häromdagen bloggade jag om en tapet med trädstammar ur kollektionen Moda från Intrade. Men det finns fler tapeter i denna kollektion som faller mig i smaken. Tex. tapeten som ni ser på bilden. Färgkombinationen känns ny, dessutom har mönstret i tapeten lite pärlemor/metallic-effekt vilket tillför det där lilla extra.
Trevlig helg!

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
2 comments
 1. Håller med dig.Gillar

  Blev ingen simmis för Gustav idag.

  Fick följa med i "släptåg" till syrrans innebandy-match istället. Har i.a.f inte hittat Lowes väska.

  Så den måste va kvar på fritids.

  Há det gott

  kram Lotta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.