Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Dagens tapet är kollektionen Odeon från Midbec. Tapeterna har en matt yta med metallic-inslag. Mönstren är retroinspirerade och grafiska med diagonaler, cirklar och “snirklar”. Här finner du klassiska kulörer såsom brunt och svart. Men även mer uppseendeväckande kulörer såsom lila, orange och lime.

Nu är jag hemkommen från trevliga dagar i Linköping. Under gårdagens mässa visade ett flertal tapetleverantörer vårens nya tapetkollektioner. Så nu är jag alldeles fullproppad av intryck. Nya mönster, nya kulörer och strukturer. Allteftersom de nya tapetkartorna anländer till jobbet kommer jag att visa er mer.
Jag vill passa på att tacka alla er som jag pratat med under helgen som berömt mig för mitt arbete med bloggen. Det värmer att höra att mina kollegor runt om i Sverige tycker att jag gör något bra. Och under fredagen hade jag äran att presenteras som en utav kedjan, Nordsjö Idé&Designs tre inredningscoacher. Otroligt roligt att mina ansträngningar och mitt brinnande intresse för färg och inredning uppskattas. Men det får jag berätta mer om en annan gång. Summa summarum… Det har varit en mycket trevlig helg som inneburit mycket prat och skratt. Jag är såå glad över att jag fick vara med dessa dagar.
Nu vill jag önska er alla en trevlig vecka!

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
14 comments
  1. Ville bara tacka för en underbar blogg. Har fått så mycket inspiration och ideer till vår utbyggnad och renovering av huset. Tack en gång till.

    Mvh Erica

  2. Hej hildur, får man vara nyfiken och fråga vilka mer som nämdes som inredningscoacher? du är min idol, grattis! Häls. Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.