fixa&dona | Dagens tapet: Odeon
621
single,single-post,postid-621,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Dagens tapet: Odeon


Dagens tapet är kollektionen Odeon från Midbec. Tapeterna har en matt yta med metallic-inslag. Mönstren är retroinspirerade och grafiska med diagonaler, cirklar och “snirklar”. Här finner du klassiska kulörer såsom brunt och svart. Men även mer uppseendeväckande kulörer såsom lila, orange och lime.

Nu är jag hemkommen från trevliga dagar i Linköping. Under gårdagens mässa visade ett flertal tapetleverantörer vårens nya tapetkollektioner. Så nu är jag alldeles fullproppad av intryck. Nya mönster, nya kulörer och strukturer. Allteftersom de nya tapetkartorna anländer till jobbet kommer jag att visa er mer.
Jag vill passa på att tacka alla er som jag pratat med under helgen som berömt mig för mitt arbete med bloggen. Det värmer att höra att mina kollegor runt om i Sverige tycker att jag gör något bra. Och under fredagen hade jag äran att presenteras som en utav kedjan, Nordsjö Idé&Designs tre inredningscoacher. Otroligt roligt att mina ansträngningar och mitt brinnande intresse för färg och inredning uppskattas. Men det får jag berätta mer om en annan gång. Summa summarum… Det har varit en mycket trevlig helg som inneburit mycket prat och skratt. Jag är såå glad över att jag fick vara med dessa dagar.
Nu vill jag önska er alla en trevlig vecka!

Foto: Hildur Blad

14 Kommentarer
 • Kristin
  Posted at 17:09h, 25 januari Svara

  Riktig snygg tapet, den gillade jag!!/Kristin

 • KREATIVA DESAJNA - NY INSPIRATIONSBLOGG !
  Posted at 17:22h, 25 januari Svara

  VILKA ROLIGA DAGAR DU VERKAR HA HAFT, LYCKA TILL MED KOMMANDE PROJEKT !!!! HA EN BRA KVÄLL !!!!!

 • Tjohalia
  Posted at 17:30h, 25 januari Svara

  Åh vad roligt att du blev utnämd till inredningscoach! Ser fram emot att få se alla nyheterna. Kram Sandra

 • Lotta
  Posted at 17:52h, 25 januari Svara

  Vad kul du verkar ha haft det:)

  Jätteskoj att du fått en sån fin utmärkelse.

  GRATTIS!!

 • Susanne
  Posted at 18:34h, 25 januari Svara

  Åh vad roligt det låter, och stort grattis!!! Ser fram emot fler nyheter och trender :)

  Mvh

  Susanne

 • Linruz
  Posted at 21:14h, 25 januari Svara

  Vad roligt att du får uppskattning för det du gör.

  Spännnade med nyheter på gång. Ser fram emot det!!!

 • Kristina- Fru Inredning
  Posted at 08:18h, 26 januari Svara

  Vad kul:) Vilka fina tapeter:)

  Kram Kristina

 • Cornelia
  Posted at 09:24h, 26 januari Svara

  Va kul o bli så uppskattad på sitt arbete! Det stärker ens självfortroende o få cred för det man gör :-)

 • J o h a n n a - Inredning & pyssel
  Posted at 09:28h, 26 januari Svara

  Den var riktigt snygg! Kram

 • Fun For Life
  Posted at 10:00h, 26 januari Svara

  Härlig tapet : )

 • Arandur
  Posted at 10:02h, 26 januari Svara

  Hoppas du får en härlig måndag :)

  Kolla gärna in min fotoblogg. den kanske kan pigga upp dig lite :)

 • Erica
  Posted at 12:28h, 26 januari Svara

  Ville bara tacka för en underbar blogg. Har fått så mycket inspiration och ideer till vår utbyggnad och renovering av huset. Tack en gång till.

  Mvh Erica

 • Sarawikbrand
  Posted at 14:16h, 26 januari Svara

  Hej hildur, får man vara nyfiken och fråga vilka mer som nämdes som inredningscoacher? du är min idol, grattis! Häls. Sara

 • Vicke
  Posted at 21:43h, 26 januari Svara

  Det är alltid lika kul med dina tapettips:D

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin