Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Jag känner att jag behöver två saker just nu. Och det är några nya blommor och lite mer färg här hemma. Jag vill ha vår!!! För att skynda på känslan blev det idag ett inköp av årets första tulpaner. Imorgon ska jag nog satsa på att köpa några nya blommor och kanske nåt färgglatt att placera ut här hemma. Stadens affärer ska få sig ett besök. :-)

Tapeten kommer ur kollektionen Gloria från Sandbergs

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
15 comments
  1. Åh jag vill också ha vår och mera färg här hemma! Har vår-tema nu på bloggen så det passar ju bra. Ska kika in imorgon och se hur resultatet blev!

    Kram

    /Johanna

  2. Håller med dig. I vårt hem är det just nu bara svart och vitt. Ska sätta upp mina gröna gardiner och ta fram allt som är grönt i min inredning igen. Grönt är skönt

  3. Jag behöver det samma! :) Är så sugen på klatschiga färger nu. :) Hoppas du finner något fint!

    Kram

  4. Mmmm… jag behöver också nya växter. Har inte varit så snäll mot mina den sista tiden. Det får bli ett nystart med grönt i nya huset :)… 3 dagar kvar tills vi flyttar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.