Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Mitt senaste inköp till hemmet är en färgglad kudde från Åhléns. Eller för att vara korrekt, två stycken. Genom att blanda de nyinköpta, rutiga kuddarna med enfärgade är det lätt att skapa variation beroende på vilken färg jag väljer på den enfärgade kudden. En rutig kudde är dessutom lätt att mixa med andra mönster utan att det behöver kännas rörigt för ögat. Jag gillar!

Mobilfoto: Hildur Blad

Total
0
Shares
8 comments
 1. Hej!
  Det är kul att byta kuddar efter humör och årstid, kostar inte så mycket heller. Jag följer din blogg varje dag undrar om jag missat något… har du visat ditt nya arbetsrum i källaren?
  Vore kul att se hur det blev?
  Häls Anneli

 2. Sandra: Ja visst är dom härliga! Man kan ju inte annat än bli glad.
  Linruz: Mmm… :-)
  Annah: Ja, jag håller med dig. Jag blev också positivt överraskad!
  Therése: Jajamän!
  Anneli: Visst är det ett enkelt och relativt billigt sätt att förändra. Jag gillar! Nej, du har inte missat något. :-) Jag har inte visat mitt nya arbetsrum i källaren. Jag har lagt slutförandet på projektet lite på is. Har inte haft varken tid eller ork att göra klart. Men så snart det är klart lovar jag att visa resultatet.

 3. DEt tyget är helt grymt. Funderade på den i metervara till en fondtavla med ungefär samma syfte. Har verkligen satsat på färger nu då jag så länge ledsnat på att hålla mig till en eller få färger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.