Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Ikväll inviger jag min nya tekopp från Marimekko, ur serien In Good Company. En serie som verkligen faller mig i smaken med sina grafiska mönster! Koppen fyller jag med ett blåbärs-te jag fått av min mamma. En te-sort med ett mycket vackert namn. Eller hur!? ;-)

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
8 comments
  1. Åh den serien är så fin, i helgen passade jag på att se till att min lillebror skulle börja samla på sig lite fina koppar och skålar genom att köpa en skål ur serien till honom. Men jag är lite svag för den med turkost och grönt, så det fick bli en sån.

    Din kväll såg ut väldigt mysig ut :)

  2. Hej! Gillar din blogg och framförallt alla bra tips jag som läsare får! Jag undrar om du har några tips runt belysning – Personligen tycker jag att det är nära sammankopplat till färgsättningen i ett rum. Vi bygger nytt vardagsrum och jag letar förtvivlat efter alternativa, snygga idéer till infällda spottar i taket (vi kommer att ha vitmålad pärlspont i taket). Tycker inte att det känns så lockande att ha ett tak som en Schweizerost och så känns det lite 90-tal på något vis. Tänk om man tröttnar liksom…

    MVH Helena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.