fixa&dona | Farmor Hildurs Te i gott sällskap
802
single,single-post,postid-802,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Farmor Hildurs Te i gott sällskap

Ikväll inviger jag min nya tekopp från Marimekko, ur serien In Good Company. En serie som verkligen faller mig i smaken med sina grafiska mönster! Koppen fyller jag med ett blåbärs-te jag fått av min mamma. En te-sort med ett mycket vackert namn. Eller hur!? ;-)

Foto: Hildur Blad

Taggar:
8 Kommentarer
 • Sofie
  Posted at 21:57h, 24 februari Svara

  Åh, vad jag blir avis nu! Vill också ha såna tekoppar. ;) Blåbärste låter väldigt gott. Ha en skön kväll!

 • Mia
  Posted at 22:13h, 24 februari Svara

  Klockrent:)

 • Sofia
  Posted at 08:07h, 25 februari Svara

  Åh den serien är så fin, i helgen passade jag på att se till att min lillebror skulle börja samla på sig lite fina koppar och skålar genom att köpa en skål ur serien till honom. Men jag är lite svag för den med turkost och grönt, så det fick bli en sån.

  Din kväll såg ut väldigt mysig ut :)

 • Anonym
  Posted at 10:16h, 25 februari Svara

  Hej! Gillar din blogg och framförallt alla bra tips jag som läsare får! Jag undrar om du har några tips runt belysning – Personligen tycker jag att det är nära sammankopplat till färgsättningen i ett rum. Vi bygger nytt vardagsrum och jag letar förtvivlat efter alternativa, snygga idéer till infällda spottar i taket (vi kommer att ha vitmålad pärlspont i taket). Tycker inte att det känns så lockande att ha ett tak som en Schweizerost och så känns det lite 90-tal på något vis. Tänk om man tröttnar liksom…

  MVH Helena

 • Designing good life - Sarah
  Posted at 13:19h, 25 februari Svara

  Härlig kopp och perfekt namn! :-)

 • Jannice
  Posted at 21:03h, 25 februari Svara

  Åååå så gott det lät :) Hoppas allt är bra med dig!Idag har jag börjat blogga på Spotlife. Välkommen in till mig och tävla om en fin kudde från DAY Home!

  http://blogg.addsimplicity.se/

  Kram Jannice

 • Karin på Ellas Inspiration
  Posted at 11:18h, 27 februari Svara

  Den koppen är så snygg!

  Mvh

  Karin

 • Kristina - Kix Koll
  Posted at 14:55h, 28 februari Svara

  Riktigt snygg kopp. Den känns som den passar dig som handen i handske :).

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin