fixa&dona | Molly, Mose och Vera Small One – nyheter från Pappelina
799
single,single-post,postid-799,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Molly, Mose och Vera Small One – nyheter från Pappelina

Mattorna från Pappelina är en personlig favorit. De är både lättskötta och lättplacerade tack vare det stora utbudet av mönster, färgställningar och storlekar. Nu har man lanserat 2010 års nyheter; Molly, Mose och Vera Small One. Sedan tidigare har jag den blockrandiga Bob i svart och vitt i min ägo. Men efter att ha fått upp ögonen för årets nyheter har jag hittat en ny favorit. Den härligt färgglada Molly Multi. Ett lyckopiller i färgform! Det är inte alltför ofta som jag känner ett riktigt ha-begär. Men nu dök det minsann upp! :-)

Är du på jakt efter mattor från Pappelina? Butiken FÖRR (som även har en webbshop) har Sveriges största sortiment av Pappelina-mattor.

Skärmdump: Pappelina

Taggar:
,
5 Kommentarer
 • Designing good life - Sarah
  Posted at 08:05h, 01 mars Svara

  Dom är härliga! Perfekt när man har småttingar hemma som springer omkring och smutsar ner golvet. Ok, det kanske är någon stor som bidrar också…

 • jenny
  Posted at 09:08h, 01 mars Svara

  Vill också ha den. En riktigt snygg färgklick.
  Hos Emmy på furnish kan man just nu vinna en molly.

 • Sandra | Inspirera Mera
  Posted at 09:56h, 01 mars Svara

  Jag kommer garanterat investera i en pappelinamatta till det kommande huset, de är så fina.

 • Martina
  Posted at 14:49h, 01 mars Svara

  Har en Pappelina i hallen, helt klart ett bra köp! Det finns billigare varianter på Lagerhaus som är näst intill lika bra i kvalitet.. (Bättre pris dock!)

 • Shopselected - Sara
  Posted at 20:19h, 01 mars Svara

  Det bästa med den randiga mattan är att det går till så många färger, man behöver inte bli så låst vid en färgsättning. Känns ju lite tokigt, men skulle gärna vilja ha en i min tvättstuga. (får spara till det ;-)

  Sara

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin