fixa&dona | Tavelramar på tapeten eller tapeter i tavelramar
822
single,single-post,postid-822,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tavelramar på tapeten eller tapeter i tavelramar

Udda tavelramar på tapeten eller varför inte tapeter i udda tavelramar. Oavsett vilket idé som faller dig mest i smaken har du möjligheten att skapa något personligt och lekfullt. Jag tycker att båda alternativen har sin charm och olika platser som de kan passa på. Tapetälskare som jag är så skulle jag mycket väl kunna tänka mig att köpa på mig en samling med udda ramar som jag sedan spraymålar i samma kulör och låter rama in mina favorittapeter som ligger ihoprullade i källaren och bara väntar på att få komma upp på en vägg till allmän beskådan. Ett enkelt sätt att förändra med tapeter!

Vänstra fotot: Tapeten “Familjen” av Lisa Bengtsson
Högra fotot: Sköna Hem

4 Kommentarer
 • Rebecca
  Posted at 20:09h, 02 april Svara

  Båda idéerna är lika läckra! Kan du inte fota dina favorittapeter i källarn och lägga upp på bloggen? Eller hitta dem på internet? Vore kul att se!

 • Hildur - fixa&dona
  Posted at 22:39h, 02 april Svara

  Rebecca: Visst är det rätt roliga idéer! Tack för ditt förslag. Några favoriter lär absolut dyka upp inom kort. Håll utkik! :-)

 • Malin
  Posted at 02:03h, 03 april Svara

  Vad fiffig idé , något man kan testa ju.

  Tack för tipset

  kram

 • Nilla
  Posted at 10:05h, 03 april Svara

  Vad härligt! Ha en fin helg.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin