fixa&dona | Himmelsk frukost och inredningsinspiration
999
single,single-post,postid-999,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Himmelsk frukost och inredningsinspiration

Trendseminarium med himmelsk frukost
Nästa torsdag anordnas ett frukostseminarium högst upp i Turning Torso, Malmö. Morgonens tillställning arrangeras av Metro Bostad och HSB och ämnet för dagen är inredning. Glädjande nog har jag fått möjligheten att delta vid detta seminarium och i frukostsoffan kommer jag att befinna mig i gott sällskap tillsammans med Charlotte och Jannice. Vi kommer diskutera trender, prata inredning i allmänhet och bjuda på inspiration och konkreta tips.
I dagens Metro Bostad kan du läsa en artikel om frukostseminariet på sidan 19. Intresset har varit stort och trots ett extrainsatt seminarium är båda fullbokade. Jag ser verkligen fram emot detta tillfälle och att få träffa alla dessa morgonpigga personer som är lika intresserade av inredning som jag är. Nån av er som ska dit?

Skärmdump: Metro Bostad

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin