fixa&dona | Hello Industry – 100% rätt
1890
single,single-post,postid-1890,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hello Industry – 100% rätt

Ibland känns det bara 100% rätt. Med Hello Industry känns det just så! Ett riktigt lyckopiller! Lekfullt. Färgglatt. Precis som jag vill ha det. Åhh… Vill ha! Jag vill ha allt!!! Bakom varumärket Hello Industry finns Jonas Wagell. Han var även den som låg bakom formgivningen av Designbaren och VIP-loungen på Möbelmässan i februari. Miljöer som gav mig riktiga lyckokänslor! Men det är inte bara det som ryms under varumärket Hello Industry som faller mig i smaken. Även allt det andra han gjort, bland annat åt Mitab och Bergaform får mitt hjärta att klappa lite extra hårt. Jag gillar… till 100%.Pressbilder: Jonas Wagell

3 Kommentarer
 • Emma
  Posted at 13:51h, 21 augusti Svara

  Åh helt underbara saker, like too:) Ha en bra lördag, kram emma

 • Eva
  Posted at 15:45h, 21 augusti Svara

  Åh vad snygga korgarna i metall (förmodar jag) var. Sådana skulle gärna få bo hemma hos mig.

 • Linda
  Posted at 21:12h, 21 augusti Svara

  Superfint!!
  Var säljs dessa grejer?

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin