Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Nu är årets Möbeldagar i Tibro till ända. Galet mycket folk som vill fynda möbler till overkligt låga priser. Och enda gången på året då det råder trafikkaos här i Tibro. En riktig folkfest med möbelfabriker och inredningsbutiker i vart och varenda gatuhörn som alla slagit upp portarna för allmänheten just denna helg. För egen del har det inte blivit några besök “på byn”. Jag har spenderat min tid på jobbet, på Senab där vi sålt ut en hel del av våra utställningsmöbler. Däremellan hann jag även med några timmar i den gamla skjortfabriken. En byggnad som ska bli Inredia och där jag fick möjligheten att visa de senaste tapetnyheterna, ge inredningstips och prata trender. Till mitt förfogande fick jag ett rum som sett bättre dagar (hela byggnaden ska totalrenoveras) men som på ett enkelt sätt fixades tillfälligt. De blåa väggarna var inte mycket att göra nåt åt. Så häftpistolen fick jobba hårt och det slutade med att väggarna täcktes med tapeter ur den nya tapetkollektionen Falsterbo från Boråstapeter. Borden utav lastpallar och spånskivor vi lät bygga vid den här tiden förra året med anledning av Tibro Interior 09 fick återigen komma till användning, denna gång som tapetbord. Perfekt! Det var riktigt roligt att få höra reaktionerna på de nya tapeterna ur Falsterbo. De tilltalade verkligen alla åldrar. Unga som gamla. Män som kvinnor.Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
3 comments
  1. Så fint! Du är ju så bra! Kram

    Hildur svarar: Tack så mycket! Nu har jag dessutom kunnat studera kollektionen mer i detalj. Underbara färgställningar och jag gillar verkligen att det finns något vitt i alla tapeter. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.