fixa&dona | Funkishuset: köket
2781
single,single-post,postid-2781,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Funkishuset: köket


Dags att fortsätta husvisningen från vår nyinköpta “skokartong”. Från hallen kommer man in i köket. Ett ljust kök med totalt fyra fönster i två olika väderstreck. Med utgång till altanen som har förmiddagssol. För att få ett större kök, vilket är något vi saknat i huset vi bott i de senaste 9 åren är planen att väggen mellan köket och det lilla rummet innanför ska rivas eller om inte annat minimeras så gott det går. Bärande väggar kan man ju inte plocka bort hursomhelst. Så det måste kollas upp innan vi går vidare.
Just nu snurrar köksfunderingarna för fullt i mitt huvud. Jag och maken är i de stora dragen överens om hur vi vill att vårt nya kök ska se ut. Nu gäller det bara för min del att få till funktionen på bästa möjliga sätt. Som tur är har jag ett tag till på mig innan jag måste ha ett färdigt förslag. Först står badrummet på tur…Foto: Hildur Blad

Taggar:
, ,
5 Kommentarer
 • Svägerskan #2
  Posted at 23:49h, 30 mars Svara

  Häftigt! Säg till om ni behöver kofotsförare ;) Får peta på Ho så vi kanske kan komma förbi och kika nån gång när jag är uppe :)

  Hildur svarar: Ni är välkomna! :-) Vore mycket trevligt att träffas. Nu vet ni i alla fall vart ni hittar oss. ;-) Påminn bror nästa gång du är här!

 • Madde - madelajjn
  Posted at 09:25h, 31 mars Svara

  vilka stora och ljusa rum det verkar vara! kommer nog bli supersnyggt till slut, som allt annat du gör! :)

 • [room] by sofie
  Posted at 09:38h, 31 mars Svara

  Grattis!
  Vilket roligt projekt att sätta tänderna i. Blir kul att följa. Ser verkligen fint ut.

  Kram Sofie

 • angelica
  Posted at 12:53h, 31 mars Svara

  Med en limträbalk kan du säkerligen ta ner hela väggen! Skulle jag också gjort.. ;)

 • tinajo
  Posted at 15:09h, 31 mars Svara

  Jämfört med vårt krypin till kök så är det där enormt – och vilka möjligheter! Gillar att ni har så många ljusinsläpp, det gör mycket för trivseln. :-)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin