fixa&dona | Funkishuset: ny vägg i köket
2913
single,single-post,postid-2913,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Funkishuset: ny vägg i köket

Först och främst stort tack till Er som tog er tiden att berätta vad ni är extra nöjda (och även mindre nöjda) med i era kök! Värdefulla tankar som jag tar med mig nu när sista finjusteringarna ska göras. Nu måste jag bara ses till att beställa köket senast den 25 april. Fram tills dess har IKEA nämligen en kampanj där man får 100 kr för varje 1000-lapp man handlar att köpa annat för. Perfekt… dom pengarna går till garderober!
Häromdagen hade vi elektrikern hemma som förberett för att vi ska få eluttag, lysknappar och allt annat precis där vi vill ha det. Jag har verkligen försökt tänka till hur köket ska användas och vart alla maskiner ska hamna. Återstår att se om jag täckt in alla behov. Ikväll har jag isolerat den uppreglade innerväggen och rivit tapeter medan maken satt upp OSB-skivor på väggen där köket ska byggas upp. Imorgon ska vi inhandla färg och byggmaterial så vi har allt hemma nu när påskledigheten infinner sig! Maken ska sätta gips i tak och på väggar. Jag ska spackla, slipa och måla!


Foto: Hildur Blad

Taggar:
,
5 Kommentarer
 • Miriam@Fjällhem
  Posted at 22:45h, 20 april Svara

  Så spännande att följa med i renoveringen. Ska bli kul att se resultatet sen :)

 • Annica - mamma till Elias
  Posted at 08:34h, 21 april Svara

  Så kul det är att få följa er renovering.

 • Postadress Torslanda
  Posted at 08:37h, 22 april Svara

  GRATTIS till det nya huset!! Har inte hunnit kika in här på ett tag; byte av jobb/offline/vinterresa och så har det hänt MASSOR!!! Så roligt att få följa er och renoveringen!
  Ha sköna, produktiva, kreativa påskdagar!

 • Mia
  Posted at 09:00h, 22 april Svara

  Kanske lite sent men ändå. Vi har ett stort vitt högblankt kök som vi älskar. Det vi är mest nöjda med är det som många nämnt nämligen jalussiskåp för saker man använder varje dag. Otroligt praktiskt. Vi har två diskhoar eftersom köket är ganska stort. Vid båda hoarna har vi draglådor och det är perfekt. Lådorna är inte lika djupa som bänkskivan eftersom avloppsrören måste få plats så därför är det inget problem att stå framför lådan när man öppnar, däremot blir det så enkelt att källsortera och så finns det praktiska lådor som man kan sätta fast inne i den stora lådan (lika bred som skåpet men lite nättare) där man kan ha svampar, trasor mm. Kanon!Vi valde också att köpa vit ugn, micro och side-by-side kyl med glasfronter. Blev mycket avskalat och det gillar jag. Hör av dig om du vill ha bilder. Och lycka till!

 • Hanna
  Posted at 17:29h, 22 april Svara

  Låda under diskbänken är kanon måste jag också tillägga :) Och jag satt också och planerade in vart jag skulle ha allt redan när jag ritade i planeraren för att vara säker på att saker skulle få plats och vara på ställen där de känns självklara. T.ex. skåp med tallrikar/glas nära diskmaskinen och så. Visade senare min ritning för en köksplanerare och fick full pott, det var roligt! :) Mycket spännande som sagt att följa er renovering! OSB-skivor är verkligen en höjdare, värt varenda extra krona! Ha en trevlig påsk!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin