fixa&dona | Måttband i svart och grått
2967
single,single-post,postid-2967,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Måttband i svart och grått

Jag har tagit renoveringspaus på grund av två dagars arbete i Göteborg. Ikväll passade jag på att förbereda lite inför den fortsatta renoveringen. Tog bilen och körde till IKEA Bäckebol för att bestämma vilka garderober som ska inhandlas när flytten närmar sig. För just garderober är det otroligt ont om i vårt hus eftersom vi varit tvungna att ta bort två inbyggda för att göra ett större badrum. Men nu har jag nog löst förvaringen tror jag. Återkommer i förvaringsfrågan. Det var nära att jag kom ut tomhänt från IKEA, men när jag såg de fina måttbanden i grått och svart för 10 kr styck så kunde jag inte låta bli att göra ett inköp.

Foto: Hildur Blad

Taggar:
,
2 Kommentarer
  • Knaada
    Posted at 21:36h, 27 april Svara

    Dom verkar ju vara till för att tappas bort så måttband kan man nog inte ha för många utav ;)

  • Sofia B
    Posted at 09:24h, 28 april Svara

    Klart att man måste ha med sig NÅGOT ut från IKEA! ;)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin