fixa&dona | Badrum innan kakling och klinkring
3169
single,single-post,postid-3169,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Badrum innan kakling och klinkring

Nu är badrummet färdigt. Ja, inte färdigt förstås. Men allt är gjort som måste göras innan hantverkarna kommer i slutet av veckan för att kakla och klinkra golv och väggar. Såhär såg det ut i torsdags. Såhär såg det ut innan vi körde igång vår badrumsrenovering. Jag funderade fram och tillbaka ett antal gånger kring hur vi skulle disponera badrummet och dess olika funktioner. Till sist landade jag på min ursprungsidé med en vägg som delar av mellan dusch och toalett utmed vänster sida när man kommer in i badrummet. Rakt fram möts man av det runda fönstret och en öppen yta. På högra kortsidan blir det en kommod med mycket förvaring. En 100 cm ho med dubbla kranar kommer underlätta vid barnens tandborstning. Mitt fokus har som vanligt varit funktion, förvaring och lättstädat.
Nä, mina kära bloggläsare. Nu måste jag uppsöka sängen. Ytterligare en dag av renoverande stundar om några timmar. Tjoho! Jag har så mycket jag skulle vilja visa er, men jag hinner inte riktigt med att blogga just nu. Men i sinom tid kommer det ännu fler bilder. Tveka inte att hojta till om det är något ni undrar över!

Foto: Hildur Blad

2 Kommentarer
 • Sara-Little Miss Fix It
  Posted at 07:45h, 06 juni Svara

  Heja heja!
  Det är förståeligt att du inte hinner att blogga så mkt som du vill just nu, men det gör inget. De glimtar som du bjuder på är toppen. Stor kram och lycka till med nationaldagsrenoverandet!!

 • emelie
  Posted at 16:31h, 08 juni Svara

  Ooh, ska bli kul att se resultatet! Vi ska ju också göra om badrummet senare i sommar, det är så kul när det blir stooor skillnad mot innan. (Det var jag som vann Purus-brunnen, hade visst inte fyllt i min bloggadress då!) Lycka till med renoveringen, ser fram emot att följa det här på bloggen!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin