fixa&dona | Nattjobb inför flytt
3201
single,single-post,postid-3201,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nattjobb inför flytt

De senaste månaderna har jag levt i arbetsbyxor och klättrat upp och nerför stegar ett oräkneligt antal gånger. Igårkväll/natt gjorde jag det sista som måste göras innan vi kan flytta in i helgen. Nu är renoveringstapeten på plats! Äntligen! Hade tänkt slippa sätta renoveringstapet i vardagsrummet och enbart spackla och slipa ojämnheterna ordentligt innan tapetsering. Men nej, när jag grundade för att få ett vitt, enfärgat underlag att tapetsera på släppte tapeterna bitvis ända från väggen på flera ställen. Så det var bara till att riva tapeter en vända till. Måttligt roligt… Men, men. Nu är allt rivet och renoveringstapeten på plats. Nu kan vi åtminstone flytta in. Sen får vi se om jag målar vitt eller hittar nån trevlig tapet att sätta upp. Det viktigaste är att underarbetet är gjort, så jag slipper slipdamm i hela huset. Nu tänkte jag bara hinna med att måla lister och foder i vardagsrummet här på morgonkvisten också, sen är det fullt fokus på flytten.
Med tapetserande till en stund efter midnatt och två söner som levde rullan redan vid fem i morse känner jag mig just nu väldigt seg. Men, bara att bita ihop. Idag är jag ledig från jobbet för att packa det sista i flyttkartonger, flytta smågrejor och slänga skräp. Ja, förbereda inför morgondagens flytt helt enkelt. Knappt jag tror det är sant. Imorgon flyttar vi!!!

Foto: Hildur Blad

11 Kommentarer
 • Petran på DesignInsight
  Posted at 07:45h, 10 juni Svara

  vad kul! ni har jobbat på super!
  Hoppas flytten går bra, då vet du vad du gör i helgen :)

  kram

 • Designing good life - Sarah
  Posted at 07:52h, 10 juni Svara

  Spännande. Skönt att kunna flytta in. Kommer följa med spänning vad du kommer att hitta på för snyggt till väggarna!

 • susanne
  Posted at 07:59h, 10 juni Svara

  Gud vad ni har varit duktiga!! Lycka till med flytten och TACK för att jag får hänga här på bloggen där du delar med dig av renovering!!
  Tänker fortfarande på din blogg när jag går på vår hallmatta – hittade hit när jag letade efter en sån för tre år sen. Fastnade!

 • Jenny
  Posted at 08:06h, 10 juni Svara

  Grattis vad spännande! Och nu följer än mer roliga bilder för oss åskådare att se när allt faller på plats :-)
  Trevlig helg!

 • Sara - Little Miss Fix It
  Posted at 09:37h, 10 juni Svara

  Hejja hejja snöten! Fasiken, imorgon händer det!!! Kramkraaaaaam

 • mallaching
  Posted at 10:45h, 10 juni Svara

  Ojj vilken härlig energi ni har! Jag måste tända eld på karlns bak om jag vill få gräsmattan klippt nästan! Han har dock sina goda sidor med :) Nu kommer ju inredningsbiten och den är nästan ännu mer spännande. Ser fram emot det!

 • Ingela - Hörnebo
  Posted at 14:25h, 10 juni Svara

  Lycka till! Helt underbart att få följa ert arbete här på din blogg. Ni är helt otroliga! Ser fram emot fortsättningen :)

 • Sandra | Inspirera Mera
  Posted at 22:44h, 10 juni Svara

  Underbart, vilket fantastiskt jobb ni har lagt ner!

 • Sandra
  Posted at 20:48h, 12 juni Svara

  Hej!
  Kul att flytta:)
  Vad använder ni för renoveringstapet och tycker ni den är bra? Vi har mängder av super-dryga väggar som ska slipas och spacklas och fixas… En bra renoveringstapet skulle sitta fint!

 • Cecilia Skoog
  Posted at 14:32h, 14 juni Svara

  Åh! Sitter här och väntar på en första uppdatering efter er inflytt! Hoppas du kommer med bra tips och härlig färgfylld inredning…! =)

 • Anneli
  Posted at 19:34h, 16 juni Svara

  Hej!
  Kul när ni flyttat in ordentligt och visar mer bilder. Jag har ett problem har svårt att hitta en färg till en fondvägg i mitt sovrum. Jag letar en riktigt fin smaragdgrön färg som känns varm och mysig, känner du till något nummer som du kan maila mig. ser färgen framför mig men hittar den inte så svårt när det finns så många gröna.

  Mvh Anneli

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin