Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Idag passade jag på att äta en matbit på min favoritinredningsbutik FÖRR.  Sedan nästan ett år tillbaka kombinerar de verksamheten med ett café. I fönstren hängde Näckros-lampan som legat på min gilla-lista bra länge. Två stycken Näckros-lampor i vitt åker omedelbart upp på önskelistan. De skulle passa perfekt hängande i våra köksfönster för att bryta av mot allt det raka, kantiga och blanka.Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.