Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Fick en kommentar häromdagen om att nyfikenheten var stor att se fler bilder från vårt funkishus. För nu borde vi ju ha kommit iordning. Men jag måste ärligt erkänna att vi är långt ifrån färdiga. Alla flyttkartonger är upppackade och ordning och reda har vi. Men inredningsmässigt så är det långt ifrån färdigt. Jag roar mig fortfarande med målning av snickerier. Och försöker få färdigt alla små detaljer innan man blir hemmablind och accepterar avsaknad av tak- och golvlister.
Så (förhoppningsvis) inspirerande inredningsbilder från de olika rummen i funkishuset lär det nog dröja med ett tag till, tyvärr. Men jag ska försöka bjuda på glimtar lite då och då så ni kan följa hur det sakta men säkert går framåt.

Har åkt på en rejäl förkylning och nästintill tappat rösten. Men nu har jag knaprat huvudvärkstablett, druckit en rejäl kopp kaffe och målat första strykningen med färdigfärgen på snickerierna i köket. Har dessutom hunnit med en liten ommöblering i köket. Så nu ska det byggas en köksö till makens stora glädje.

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
8 comments
  1. Ohoj, här går det framåt!

    Du vad är det för barstol/pall jag ser? Min första gissning var att Ikeas Urban har fått tillökning i familjen men med lite research ser jag ju att det var fel… Jag gillar den!

    Och tapeten, den är klockren!

  2. Grymt snyggt, älskar bottnatapeten:) Ni jobbar på flitigt och att göra färdigt allt finlir låter som en bra idé för jag känner igen det där med att bli hemmablind, finns några sånna saker här hemma som aldrig verkar bli gjort:) Ser fram emot fler små glimtar! Ha det bra, kram emma

  3. Tack snälla Hildur för kommentaren på min blogg! Du verkar också vara en tjej med krut i! Energisk så det förslår, se bara så du far fram i ert nya hem med slägga, slippapper och tapetlim!… Resultatet är enastående!
    Kram på dej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin