fixa&dona | Målning pågår!
3551
single,single-post,postid-3551,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Målning pågår!

Fick en kommentar häromdagen om att nyfikenheten var stor att se fler bilder från vårt funkishus. För nu borde vi ju ha kommit iordning. Men jag måste ärligt erkänna att vi är långt ifrån färdiga. Alla flyttkartonger är upppackade och ordning och reda har vi. Men inredningsmässigt så är det långt ifrån färdigt. Jag roar mig fortfarande med målning av snickerier. Och försöker få färdigt alla små detaljer innan man blir hemmablind och accepterar avsaknad av tak- och golvlister.
Så (förhoppningsvis) inspirerande inredningsbilder från de olika rummen i funkishuset lär det nog dröja med ett tag till, tyvärr. Men jag ska försöka bjuda på glimtar lite då och då så ni kan följa hur det sakta men säkert går framåt.

Har åkt på en rejäl förkylning och nästintill tappat rösten. Men nu har jag knaprat huvudvärkstablett, druckit en rejäl kopp kaffe och målat första strykningen med färdigfärgen på snickerierna i köket. Har dessutom hunnit med en liten ommöblering i köket. Så nu ska det byggas en köksö till makens stora glädje.

Foto: Hildur Blad

Taggar:
,
8 Kommentarer
 • Annelie
  Posted at 13:29h, 28 augusti Svara

  Så himla himla fint ni får det !!
  tittar och njuter.

 • Knaada
  Posted at 14:16h, 28 augusti Svara

  Ohoj, här går det framåt!

  Du vad är det för barstol/pall jag ser? Min första gissning var att Ikeas Urban har fått tillökning i familjen men med lite research ser jag ju att det var fel… Jag gillar den!

  Och tapeten, den är klockren!

 • Emma
  Posted at 15:10h, 28 augusti Svara

  Grymt snyggt, älskar bottnatapeten:) Ni jobbar på flitigt och att göra färdigt allt finlir låter som en bra idé för jag känner igen det där med att bli hemmablind, finns några sånna saker här hemma som aldrig verkar bli gjort:) Ser fram emot fler små glimtar! Ha det bra, kram emma

 • Maine
  Posted at 15:58h, 28 augusti Svara

  Bottna-tapeten är jättefin, och gillar också färgen på barstolen skarpt!

 • Maria
  Posted at 08:17h, 29 augusti Svara

  Hej Hildur!
  Vad ni har fixat!!!Så fint.
  Hoppas du blir bättre snart från din förkylning.
  Kram Maria

 • Lotta
  Posted at 22:13h, 29 augusti Svara

  Vad FINT det blir! :) Och krya på dig!!!

 • Judita
  Posted at 22:57h, 29 augusti Svara

  Tack snälla Hildur för kommentaren på min blogg! Du verkar också vara en tjej med krut i! Energisk så det förslår, se bara så du far fram i ert nya hem med slägga, slippapper och tapetlim!… Resultatet är enastående!
  Kram på dej

 • Madde - madelajjn
  Posted at 20:41h, 01 september Svara

  åh det har ju blivit jättefint! ääääälskar tapeten!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin