Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Om du tänkt tapetsera med något av Josef Franks mönster Vårklockor, Paradiset eller Eldblomma inom kort så är det bäst att du skyndar på med att beställa hem de tapetrullar du behöver. Den 31 augusti 2011 slutar nämligen Boråstapeter att tillverka dessa tapeter på grund av en tvist med Svenskt Tenn om vem som har rättigheterna till mönstren.

Mönstren ritades ursprungligen på 1940-talet till Norrköpings Tapetfabrik som senare blev en del av ECO tapeter när det bildades i slutet av 1960-talet. Och för några år sedan blev ECO uppköpta av Boråstapeter och sedan dess har de tryckt Josef Frank-tapeterna. Men nu är det som sagt slut på detta. Hinner du inte besöka din färgaffär för att göra en beställning går det lika bra att beställa på webben hos Tapetorama.Pressbilder: Boråstapeter

Total
2
Shares
7 comments
  1. Vi kommer att köpa på oss några kartonger extra innan den försvinner…kan vara bra att känna till. Gå till närmaste Nordsjö-butik (eller annan färgbutik) och be dem beställa från wallfashion bara så… ;)

    Mvh

    Henrik, Wallfashion

  2. har alltid tänkt mig att tapetsera eldblomma någonstans, hur ska man förvara tapetrullarna i så fall? Kan ju ta år innan jag får tillfälle som det ser ut nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.