Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Den har synts på ett flertal bloggar de senaste dagarna, korgfåtöljen Storsele från det blågula varuhuset. Och från de som redan hunnit provsitta sägs det att den dessutom är riktigt bekväm. Vet inte vad ni tycker, men jag ger tummen upp.

Pressbild: IKEA/LivetHemma

Total
0
Shares
9 comments
  1. Jag gillar den också! Skulle passa fint i vår hall som vi håller på att renovera. Gillar att den blir som en siluett och inte en kompakt fåtölj.

  2. Älskar verkligen den!! Tycker den är finare än originalet också :) Gäller bara att hitta en plats att ställa den på, känns som den tar en del plats.

    1. Hej Anneli! Ja visst är den fin. Det blev faktiskt ett inköp redan idag. Vårt hus är färdigrenoverat på bostadsplanet. Liiite list kvar att måla bara. Däremot har jag jobbat så otroligt mycket på sistone att jag knappt varit hemma mer än 15 minuter åt gången och det efter kl 21. Så inredande har jag inte kommit nånstans med än. Men nu har jag i alla fall filurat ut lite idéer och lösningar på problem/funktioner jag inte varit riktigt nöjd med. Det kommer mer på bloggen om detta. :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.