Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Idag har regnet öst ner här i Tibro och det är så grått, så grått. Ingen vinter här inte. Lite smått deprimerande faktiskt med allt det gråa. Men det är bara att försöka tänka positivt. Vips så är våren och sommaren här! Men när mailet från IKEA, med bilder på några av sommarens nyheter dök upp idag kändes helt plötsligt sommaren betydligt närmre.
Jag är på jakt efter utemöbler så nu håller jag ögonen öppna efter något passande. I första hand är det uteplatsen med morgonsol som ska få sig ett nytt möblemang. Högst upp på min egen önskelista ligger en riktig klassiker från 1938, perfekt till vårt funkishus. Men det fanns onekligen en hel del finheter bland IKEAs sommarnyheter även om de inte passar just hemma hos oss.

Första veckan i mars slår IKEAs sommarbutiker upp portarna (några av nyheterna kommer dock att börja säljas redan i februari).Pressbilder: IKEA

Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.