fixa&dona | Mademoiselle Oiseau
4124
single,single-post,postid-4124,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mademoiselle Oiseau

Servisen Mademoiselle Oiseau av Lovisa Burfitt bildar tillsammans med teckningar, ett inspirationsrum och handmålade kakelugnar och spegelramar en utställning på Rörstrands museum i Lidköping. I början av november slog utställningen upp sina portar (öppen till och med den 26 februari) och jag hade planerat in ett besök. Så blev inte fallet. Men nu har jag äntligen varit där och tittat. Det fanns några teckningar som ännu inte var märkta med en röd prick, men själv var jag på jakt efter en mugg och det fick jag minsann med mig hem.Foto: Hildur Blad

1Kommentar
  • Johannas Inspiration
    Posted at 17:20h, 28 januari Svara

    Vilken fin utställning de hade gjort, ser ut som det är värt ett besök. Trevlig Helg!
    // Johanna

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin