Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Idag var jag på besök i Gulleds showroom i Göteborg. De är agentur för Hay, Magis och Tom Dixon. Jag har en hel del favoriter från både Hay och Tom Dixon som står uppskrivna på dröm-listan. Men dagens favorit och nya bekantskap är glasknoppen Knob från Tom Dixon. Funktionell och ett smycke för väggen. Gillar!
I fina lampan Mirror Ball får ni en glimt av en färgglad Hildur och av Gulleds och golvagenturen Ogeborgs showroom.
Men nu är jag tillbaka på hemmaplan efter två dagars jobb i Göteborg. Imorgon blir det kundbesök häromkring, sen blir det några dagars ledighet. Dagar som delvis ska ägnas åt tapetsering hos svärmor. Full rulle.Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
3 comments
  1. Ja, superfin i dina färger! De där Mirror bollarna har jag aldrig ångrat att jag köpt! Tokgillar även knopparna. Har de med i ett av mina inredningsförslag just nu faktiskt!

    Det var SÅ kul att ses sist! Hoppas det inte dröjer lika länge…

    Kram SOfie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.