Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Många har ställt frågan sedan företaget grundades 2002. Uttalas det “Hej” eller “Haj”? Med denna fråga inledde Rolf Hay, som tillsammans med sin fru startade det danska möbelföretaget Hay sin föreläsning tidigare ikväll.
Han pratade kring hur viktigt det är för företag och varumärken att vara säkra på sitt DNA för att bli tydliga mot sin målgrupp, kunna ta fram nya produkter och utvecklas. Hay vill ta fram bästa möjliga produkt utifrån sitt DNA till minsta möjliga peng för att deras möbler och accessoarer ska bli tillgängliga för många.

Slutligen… som svar på frågan, själv uttalar Rolf Hay varumärket som “Hej” och sitt namn som “Haj”.Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
2 comments
 1. HEJ! ;)) där!! Låter som du hade en bra kväll. Det där med DNA kan man nog applicera i bloggsvären också … det gäller att hitta sin nisch liksom.
  Lyssnade på Rolf Hay när han föreläste i Århus, när vi bodde där. En skön snubbe!

  Må så gott tjejen! Kul att få följa med dig ut på dina äventyr!

  Kram Sofie
  [room] by sofie

 2. Hej på dej!
  DNA är onekligen applicerbart inom många områden. Även inom personliga varumärken. Ja, Ray verkade vara en skön och spontan “snubbe” att döma utav upplägget på föreläsningen.
  Vad roligt att höra att du gillar mina glimtar från jobbet! Vi får se om det dyker upp nåt mer framöver.

  Kram på dig!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.