fixa&dona | Kristallmosaik med matt yta
4598
single,single-post,postid-4598,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kristallmosaik med matt yta

Igår var jag och svärmor och kikade på kakel till hennes kök. Det finns otroligt mycket fint kakel, men priserna är inte att leka med. Så fort man vill ha något utöver det vanliga skuttar priserna iväg rätt rejält.
Hade det funnits när jag valde kakel till vårt kök hade jag slagit till på kristallmosaiken från Höganäs med matt yta. Supersnyggt att mixa med högblanka luckor för att skapa kontraster, en brytning mellan blankt och matt. Jag våndades rejält när jag skulle välja kakel till vårt kök för ett år sedan, men jag känner mig faktiskt väldigt nöjd med det enkla vita, fasade kaklet som jag till sist bestämde mig för.

Idag har jag tapetserat ännu mera. Efter några timmar hos svärmor så fortsatte jag renoverandet här hemma av bara farten. Nu är all gips bortslipad från rören i vårt blivande sovrum och imorgon ska jag försöka hinna köra igång med spacklingen innan jag sätter de sista våderna hos svärmor. Tjoho så kul!!!Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

1Kommentar

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin