Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


För ett tag sedan visade jag mina egentillverkade läderhandtag här på bloggen. Vad jag inte visade då var att jag även passade på att  tillverka handtag av träkulor. Lätt som en plätt! De ofärgade träkulorna trädde jag upp på ett snöre som jag spände mellan grenarna i ett av våra träd. Sen gick jag loss med sprayburken. När kulorna torkat trädde jag upp dom på ett lädersnöre. En knut i ena ändan av handtaget och sen en knut på insidan av luckan. Klart!Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
5 comments
  1. Vad fint det blev! Synd bara att jag själv inte har något bra skåp att prova det själv på, för sådana handtag skulle jag gärna ha hemma.

    Lycka till med ditt egna företag. Ska bli spännande att se vart det bär av med Fixa&Dona!

  2. Dina bilder är alltid så inspirerande! Dina läderhandtag leder mina tankar till Källemos fina byrå, Mama Look, med flätade handtag som jag älskar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.