Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


I mitten av februari släpps en ny tapetkollektion från Sandberg vid namn Linnea. Kollektionen består av 14 olika mönster, alla med gemensam nämnare att de är hämtade från den svenska floran i vår- och sommardräkt. I kollektionen finns även en svartvit bas, för att förstärka och lyfta fram mönsterglädjen.
Oh, jag tokgillar verkligen att det snart är vår. Nu börjar den ena nya tapetkollektionen efter den andra dyka upp i färgbutikerna. Härligt!


Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
3 comments
  1. Hej! Jag har just öppnat min webshop och försöker få folk att hitta dit :). Jag säljer egendesignade tavlor med härliga, roliga och tänkvärda budskap i lite shabby chic-stil. Kika gärna in om du vill! belleboo.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.