fixa&dona | Littlephant på Formex
5449
single,single-post,postid-5449,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Littlephant på Formex


Imorse slogs portarna upp till vårens upplaga av Formex. Om du följer mig på Instagram (sök efter fixaodona) så har du under dagen fått se några av mina favoriter som jag upptäckt när jag promenerat mässgång upp och mässgång ner. En av dessa är textilierna från Littlephant. Grafiska mönster med ett lekfullt uttryck. Att jag fallit som en fura för alla former av mintgrönt gjorde ju inte direkt ha-begäret mindre.
Även fredagen innebär en tur till mässan. Så är du nyfiken på fler glimtar från Formex så hittar du dessa på mitt Instagram.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

1Kommentar
  • Henrietta
    Posted at 09:10h, 19 januari Svara

    Så himla fina!!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin