fixa&dona | Galgar i ny kostym
5581
single,single-post,postid-5581,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
13 Kommentarer
 • Iris
  Posted at 21:11h, 20 februari Svara

  Jo men jag kanske måste bege mig till biltema och se över deras spraysortiment, koppas var ju kalasfint! Har inte sett den i sprayform tidigare :)

  Kram /iris

  • Hildur - fixaodona
   Posted at 14:23h, 21 februari Svara

   Hej Iris! Biltema har faktiskt ett riktigt bra, brett och prisvärt sprayburks-sortiment. Jag brukar göra de flesta inköpen där. Förutom när det ska spaymålas element och såna där lite mer viktiga saker där jag vill ha riktiga grejor, anpassade för exakt det ändamålet.

 • Sara-Little miss fix it
  Posted at 23:09h, 20 februari Svara

  Nu blir jag full i skratt, hall-lampan jag sprayade för några månader sen har just denna tjusiga kulör! Våra cross overs verkar vara oräkneliga

  • Hildur - fixaodona
   Posted at 14:21h, 21 februari Svara

   Hallå där LMFI! Hur är det man brukar säga… “Great minds think alike” ;)

 • Proforma - Irene
  Posted at 00:42h, 21 februari Svara

  Oj, så snyggt! Nu vet jag vad jag ska göra… :)

 • Sanne
  Posted at 11:53h, 21 februari Svara

  Super snyggt verkligen och riktigt inspirerande! Men jag har en fråga, med risk för att vara tråkig, men det jag undrar är hur färgen sitter som. Den färgar inte av sig på kläderna? Tacksam för svar!

  • Hildur - fixaodona
   Posted at 14:20h, 21 februari Svara

   Hej Sanne!
   Inga problem, bättre att fråga än att undra i onödan. Jag har inte haft några problem med att färgen fäller och färgar av sig på kläderna. Nu har jag iofs bara använt galgarna till våra ytterkläder och det dessutom bara i några dagar. Men som sagt, jag har inte haft några problem med att det fäller.

 • Sofia/ Kreativ inredning
  Posted at 14:11h, 21 februari Svara

  Åh vilket superbra tips! Tackar! Ha en fin dag!

  MVH
  Sofia/ Kreativ inredning

 • Hanna - whiterainbow
  Posted at 10:09h, 22 februari Svara

  Snyggt och enkelt tips!

 • Helena
  Posted at 00:22h, 24 februari Svara

  Men vad lustigt. Jag kläckte idén tidigare idag att sätta kopparfärg bara på själva kroken. (Det hänger Ikea galgar i hallen blandat i svart samt i ek) Jag funderade iofs på att köpa kopparkrokar men din lösning är nu given! Tror du färgen på metallen håller för slitaget?
  Tack för daglig inspiration Hildur!
  Mvh Helena

 • PLAZA Interiör | Inredning, Design, Hem, Kök, & Bad | Koppargalgar
  Posted at 16:47h, 10 mars Svara

  […] fint tips på en lat söndag hittar ni här. Galgar Ikea, sprayfärg […]

 • Fanny
  Posted at 18:09h, 11 mars Svara

  Åh så snyggt! Jag måste nog göra likadant, tack för inspirationen!
  Skrev om detta på min blogg idag, kika gärna!

  Kram F.

  https://fannyhenricson.wordpress.com/2013/03/11/diy-koppargalgar/

 • Rose
  Posted at 17:07h, 10 januari Svara

  Hi is it possible to know what spray paint you used? And how well the paint has lasted on the hangers? Thank you!!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin