Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Hos astrid, i en orgie av smutsiga pasteller uppblandat med inslag av guld hittade jag mässans första dag en massa godbitar från No Early Birds.


På onsdagsmorgonen var det sedan dags för pressfrukost hos NK. Där fanns bland annat Per Söderberg, mannen bakom No Early Birds på plats för att presentera sina produkter med det karakteristiska underredet som gemensam nämnare mellan bord, pallar, skåp och ljusstakar. Men mina absoluta favoriter är den guldfärgade bordslampan och pendellampan, som även fanns att finna i Ire Möbels monter på mässan som jag visade på bloggen igår.


Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.